Nedsat pris! Kærlighed fra himlen
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Kærlighed fra himlen (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lorna Byrne

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702205800
Udgave: 1. (02-08-2016)
Oplag: 1. (02-08-2016)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 224
Originaltitel: Love from Heaven
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Oversætter: Annette Leleur
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ifølge forfatteren Lorna Byrne består vi alle af ren kærlighed. De fleste af os, mener hun, har imidlertid lukket kærligheden inde i os selv og lukker den ikke ud. Men den er der stadig. Vi kan holde kærligheden inde, men vi kan ikke tilintetgøre den, og vi vil altid have mulighed for at sætte den fri, men vi må først lære at elske os selv igen. For hvis vi ikke kan elske os selv, kan vi heller ikke elske hinanden.

I Kærlighed fra himlen beskriver Lorna Byrne kærligheden som den mægtigste kraft i verden, der kommer fra vores sjæl og fra himlen.

Det er kærligheden, der bringer al glæden og lykken ind i vores liv. Og det er kærligheden, der er med til at guide os i den rigtige retning og drive os fremad, uanset hvad der sker. Det er kærligheden, der gør livet værd at leve. Alligevel har alt for mange af os fra barnsben lært at gøre os hårde og gemme kærligheden væk af frygt for at blive sårede. Men hvis vi holder kærligheden tilbage, gør vi både os selv og verden mere hjertekold, egoistisk og trist.

Kærlighed fra himlen handler om at lære at elske sig selv og andre og sprede kærligheden i verden. Bogen er let læst og fuld af inspiration, øvelser og historier om kærlighed, og om hvordan englene altid er der for at hjælpe.

Anmeldelser (0)