Nedsat pris! Kærlighed med vilje
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kærlighed med vilje (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Christiane Meulengracht

Forlag: EgoLibris
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793664425
Udgave: 2. (01-05-2019)
Oplag: 1. (01-05-2019)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 229
Omslagsgrafiker: Lotte Lund / GrafiskGenvej
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kærlighed med vilje er en kraftfuld og personlig bog.  Den er skrevet til alle, som længes efter bedre kommunikation, mere forståelse og mere nærvær i deres nuværende eller kommende parforhold. 


De fleste har oplevet at føle sig svigtet og længes  efter at blive set, hørt og rummet af sin partner. Utrolig mange parforhold er ramt på samhørigheden, intimiteten og lysten. Mange føler sig både alene og ufri. 


Gennem sin egen dybt personlige historie – krydret med  cases fra hendes private praksis – guider Christiane Meulengracht dig gennem, hvordan du kan opnå en helt ny form for nærvær og intimitet med afsæt i dig selv. 


I Kærlighed med vilje møder du øvelser og coachende spørgsmål, som hjælper dig med at åbne for din bevidsthed, giver dig mod til at tage det fulde ansvar for dit kærlighedsliv og aktivere din skaberkraft, så  du kommer i kontakt med dit mod og sårbarhed og bliver i stand til at opleve intens kærlighed. Hver dag. Med små bevidste skridt kan du styrke kærligheden frem for at gøre det, som de fleste gør dagligt – nemlig svække den.

Anmeldelser (0)