Nedsat pris! Kærlighedens skjulte symmetri: Familierelationer Forstør
Kategorier / sektioner:

Kærlighedens skjulte symmetri: Familierelationer (Bog, Hæftet)

Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 384
Dato for udgivelse: 8-8-2005
Udgivelse: 1. udgave, 2005.
Oversætter: Annette Leleur
Medforfattere: Bert Hellinger, Gunthard Weber, Hunter Beaumont
ISBN-13: 9788721025298
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: med Gunthard Weber og Hunter Beaumont
Originaltitel: Love s hidden symmetry
År for denne udgave: 2005
Første udgivelsesår: 2005
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

271,20 kr

-22.5%

Vejl. pris: 349,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mange af de sværeste problemer, vi møder i livet, har deres oprindelse i familien. Vi er alle en del af et familiesystem, og når der kommer uorden i systemet har det konsekvenser for alle familiemedlemmer. Symptomerne kan være manglende selvværd, sygdom, depressioner, parforholdsproblemer m.m. Familieterapeuten Bert Hellinger har iagttaget, i hvor høj grad tidligere familiemedlemmers skæbne påvirker dem, som kommer efter. I realiteten styres alle familier af et sæt lovmæssigheder - en orden - der som oftest er skjult for dem. 
Kærlighedens skjulte symmetri er en sådan orden, der forsøger at bevare familiebåndene og beskytte familiens integritet. Når denne orden ignoreres, kommer der ubalance i familien med alle de personlige problemer, det medfører. Bert Hellingers grundlæggende redskab er en systemisk terapi, der er blevet kendt som familieopstillinger. I en familieopstilling undersøges familiestrukturen, og man søger at opdage en eventuel uorden og at genoprette systemets balance for derigennem at opnå en accept af det, som er. Når det lykkes, er det som et mirakel. Familieopstillinger har vist sig at være en dybt helende metode til at udforske og forstå de begrænsninger, vi ubevidst lægger på vores succes og vores sundhed både professionelt og i privatlivet. 
Kærlighedens skjulte symmetri er grundbogen i familie-opstillinger, som har tiltrukket sig verdensomspændende interesse i de seneste år. Metoden opstod i 80´erne og er i stadig udvikling. Det har vist sig, at den ikke kun fungerer inden for psykoterapien, men også er effektiv inden for f.eks. organisationsudvikling, socialt arbejde, uddannelse og politik.
Kærlighedens skjulte symmetri er en levende blanding af indsigter, fortællinger, gengivelser af familieopstillinger, spørgsmål og svar, som kan inspirere og udfordre enhver med interesse for egen eller andres personlige udvikling.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærlighedens skjulte symmetri: Familierelationer

Kærlighedens skjulte symmetri: Familierelationer