Nedsat pris! Kærligt talt: forældreansvarsloven - hvordan tilgodeser forældreansvarsloven barnets interesser og behov i en ny familiestruktur
Kategorier / sektioner:

Kærligt talt: forældreansvarsloven - hvordan tilgodeser forældreansvarsloven barnets interesser og behov i en ny familiestruktur (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Mette Bergmann

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 210
Dato for udgivelse: 12-3-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Udgiver: Mette Bergmann
Illustrator: iStock
ISBN-13: 9788770907231
Produkt type: Bog
Bidragyder: Lone Brandenborg m.fl.
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

236,20 kr

-21%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ny debatbog tager den omdiskuterede forældreansvarslov under kærlig behandling
Tilgodeser forældreansvarsloven barnets bedste, når forældrene går fra hinanden? Dette spørgsmål behandler Mette Bergmann gennem en række artikler skrevet af eksperter og fagpersoner. Herunder bl.a. socialminister Karen Hækkerup, der i bogen tager et skarpt opgør med loven.
Bogen er en kærlig og ærlig evaluering af forældreansvarsloven, der blev indført af et enigt folketing i 2007. Målet med loven var at tage udgangspunkt i barnet, frem for forældrene, og fastholde barnets ret til sine to forældre frem for forældrenes ret til sine børn.
Loven har sidenhen været omdrejningspunkt for stor debat og er blevet beskyldt for at fungere bedre på papiret end i praksis. Derfor har Folketingets partier også netop indgået forlig om justering af forældreansvarsloven. Bogen dumper derfor lige ned i en ophedet debat og fremstår højaktuel med sine mange vinkler på forældreansvarsloven.
I en række artikler diskuterer politikere, psykologer og andre fagfolk, hvorvidt den nye lov virkelig har skabt mere harmoni mellem forældrene og mere lykkelige børn. Bogen belyser også, hvordan de konflikter, der tidligere kendetegnede skilsmissesager, nu blot er flyttet andre steder hen, muligvis til endnu større skade for barnet.
Bidragydernes forskellige vinkler på lovens fordele og ulemper bibringer perspektiv og dybde til debatten og indeholder en række bud på, hvordan vi som samfund bedst hjælper børnene igennem mors og fars skilsmisse.
Bogen henvender sig til alle, som møder børn og voksne i skilsmisser: socialrådgivere, pædagoger, lærere, plejeforældre, politikere og forældre og familier.
Bogen er blevet til med støtte fra EGMONT Fonden

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kærligt talt: forældreansvarsloven - hvordan tilgodeser forældreansvarsloven barnets interesser og behov i en ny familiestruktur

Kærligt talt: forældreansvarsloven - hvordan tilgodeser forældreansvarsloven barnets interesser og behov i en ny familiestruktur