Nedsat pris! Kakerlak Forstør
Kategorier / sektioner:

Kakerlak (Bog, Indbundet)

Af: Halfdan Pisket

Forlag: Fahrenheit
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 133
Dato for udgivelse: 26-2-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788792320964
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: alle ill.
Tegner: Halfdan Pisket
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 5

2 - 5 hverdage

114,70 kr

-23.5%

Vejl. pris: 149,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Halfdan Pisket fortsætter i Kakerlak sin biografiske tegneserieberetning, på begyndt med den anmelderroste Desertør fra 2014, om faderens liv i skyggen af det armenske folkemord.
I Kakerlak lever hovedpersonen som fremmed i sit eget land, rodløs og vildfaren efter at være blevet løsladt fra et tyrkisk militærfængsel. Han ser en udvej i opslag om gæstearbejde i Danmark og Tyskland, lægger sin blodige fortid, den ruinerede landsby og familiestumperne bag sig og rejser under falsk navn, James Pisket, til en hverdag som gæstearbejder i Danmark - hvor pigerne er flottest.
Med et utrænet blik for reglerne i gæstelandet - og uden omtanke for konsekvenserne - kaster James sig hovedkulds ud i sit nye liv. Det fører ham fra Helsingør over Ålborg til København, gennemtalrige indholdsløse forhold, kuldsejlede ansættelser og epileptiske anfald og ud i vold, hashsalg og fængselsstraf. På vejen finder han dog også enkelte ting, der er hver at kæmpe for: forelskelser, venskaber og de børn, han bringer til verden.
Kakerlak er et intimt indblik i livet i skyggerne; en indlevet ekspressionistisk fortælling om, hvordan tilfældigheder, dårlige valg og kulturelle blindvinkler kan definere livets bane, men også om kampen for at finde sig selv uanset prisen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kakerlak

Kakerlak