Kampen om dragon Forstør
Kategorier / sektioner:

Kampen om dragon (Bog, Hæftet)

Af: Thomas C. Krohn

Forlag: Rosenhill
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 268
Dato for udgivelse: 25-9-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797018620
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
100,00 kr
epub
55,00 kr

100,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

'Kampen om DRAGON' - en biologisk thriller
?
En aggressiv og dødelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen får job og arbejder på at få vaccinen til at virke.

Men noget er helt galt.
Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dødfaldene i Congo med VirusGene at gøre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjællandske idyl.

Følg Anders i jagten på sandheden - og den universale vaccine. Han må arbejde hurtigt, tænke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregår.

’Kampen om DRAGON’ er en højaktuel biologiske thriller om liv og død, forskningsidealer og en mands kamp for at gøre det rigtige, før det er for sent.

'Kampen om DRAGON' har tidligere været udgivet under titlen 'DRAGON' fra forlaget mellemgaard, men er nu blevet om- og gennemskrevet på ny under den nye titel og udgives på forlaget RosenHill.
Uddrag af bogen:

?Anders stoppede op og lyttede. Var det stemmer, han hørte? Han skyndte sig at slukke for lygten, mens han holdt vejret og lyttede mere intenst. Jo, der var nogen, der snakkede sammen. Lydløst bevægede han sig gennem kontoret og nærmede sig døren. Han kiggede ind i stuen gennem den halvåbne dør. Der var ikke noget at se, men stemmerne kunne stadig høres. Stod der nogen uden for hoveddøren og snakkede sammen? Ville de komme ind i entréen om et øjeblik? Anders gik videre ind i stuen og stillede sig hen til havedøren, som han åbnede lydløst. Her ville han hurtigt kunne komme ud, hvis der kom nogen ind i huset.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kampen om dragon

Kampen om dragon