Nedsat pris! Kampen om evidens: resultatmåling, effektevaluering og evidens Forstør
Kategorier / sektioner:

Kampen om evidens: resultatmåling, effektevaluering og evidens (Bog, Indbundet)

Af: Hanne Kathrine Krogstrup

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 170
Dato for udgivelse: 27-4-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788741255163
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

200,10 kr

-13%

Vejl. pris: 230,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Resultatmåling - effektevaluering - evidensbaseret politik og praksis er nøgleord i bestræbelserne på styring af den offentlige sektor. I denne informative og fagligt velfunderede bog skaber forsker og forfatter Hanne Kathrine Krogstrup med stor dybde og indsigt transparens i et komplekst begrebsapparat. Der tages fat på begrebernes historiske oprindelse, forskellige typer af definitioner, lige som væsentlige argumenter og modargumenter velskrevet, foldes ud.
Bogen indledes med en beskrivelse af evalueringens teori historie fra 1960 og frem til i dag. Efterfølgende behandles præstationsmålinger og monitorering som redskaber i resultatstyring af den offentlige sektor. Disse kapitler afløses af en præsentation af effektevaluering som fænomen, mens de sidste kapitler i bogen tager begrebet evidens under kritisk behandling.
Bogen har relevans inden for alle dele af den offentlige sektor og kan med fordel indgå i undervisningen på bachelor- og kandidatniveau inden for samfundsvidenskabelige og humanistiske uddannelser.
Hanne Kathrine Krogstrup er ph.d. og lektor i evaluering ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Aalborg Universitet, hvor hun også er dekan. Hun er ophavskvinde til BIKVA-modellen og forfatter til bl.a Evalueringsmodeller og medforfatter på Nye Veje i Evaluering (Academica).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kampen om evidens: resultatmåling, effektevaluering og evidens

Kampen om evidens: resultatmåling, effektevaluering og evidens