Nedsat pris! Kampen om tronen Forstør
Kategorier / sektioner:

Kampen om tronen (Bog, Indbundet)

Af: George R. R. Martin

Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: En sang om is og ild
Sideantal: 768
Dato for udgivelse: 11-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: 1,
Oversætter: Poul Bratbjerg Hansen
ISBN-13: 9788702107531
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Kort: Steen Frimodt - Omslagsgrafiker: Henrik Koitz
Illustrationsangivelser: ill.
Originaltitel: A game of thrones
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 2

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

Formater / udgaver

Paperback
114,70 kr
Bog
Indbundet
267,00 kr
MP3 CD
232,45 kr

267,00 kr

-23.5%

Vejl. pris: 349,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fra en mester inden for moderne fantasy kommer her en roman med en fantasikraft, der ikke ligner noget andet, man har læst. Med A Game of Thrones - Kampen om tronen har George R.R. Martin skabt et mesterværk, der rummer alt det bedste, som genren har at byde på. Mystik, intriger, romantik og eventyr fylder siderne i denne storslåede fortælling, der er første del af en stort anlagt serie.
For lang tid siden, i tidernes morgen, bragte en overnaturlig begivenhed uorden i årstiderne. I et land, hvor somrene kan vare flere årtier og vintrene en menneskealder, er der uro i luften. Kulden er på vej tilbage, og i den store iskolde vildmark nord for Vinterborg er skumle kræfter ved at samle sig på den anden side af Muren, der beskytter kongeriget.
Begivenhederne udspiller sig skiftevis i et goldt land med kulde og i et sommervarmt rige med overflod. Det er en fortælling om lorder og ladyer, soldater og troldmænd, snigmordere og bastarder, hvis veje krydses i en tid med grumme varsler. Der optræder en gådefuld krigerbande med sværd, der ikke er menneskeskabte, en stamme af barbariske vildlinge, der driver mænd til vanvid, en brutal ung drageprins, der sælger sin søster for at genvinde sin tabte trone, et barn, der rammes af en ulykke og svæver mellem liv og død, og en beslutsom kvinde, der begiver sig ud på en farefuld rejse for at beskytte alt det, hun har kært.
I en broget verden med hemmelige planer og modplaner, tragedie og forræderi, sejr og nederlag, forbundsfæller og fjender er Starkernes skæbne uvis, efterhånden som begge sider bestræber sig på at vinde sejr i den farligste kamp: kampen om tronen. Kampen om tronen er uforlignelig, hvad angår både spændvidde og udførelse, en læselimousine af de dejligt lange, som fanger læseren fra de første sider, fastholder ham og ender med at give ham lyst til at læse mere. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kampen om tronen

Kampen om tronen