Nedsat pris! Kampen om verdensherredømmet - Sværdfiskens hævn (Bind 3) Forstør
Kategorier / sektioner:

Kampen om verdensherredømmet - Sværdfiskens hævn (Bind 3) (Bog, Hardback)

Af: Edgar P. Jacobs

Forlag: Faraos Cigarer
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Faraos klassikere - Blake & Mortimer
Sideantal: 56
Dato for udgivelse: 11-6-2013
Udgivelse: 2. udgave, 2013.
Nr. i serien: Bind: Bind 33,
Oversætter: Ole Steen Hansen
Redaktion: Christopher Ouzman
ISBN-13: 9788792808653
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Farvelægger: Philippe Biermé, Luce Daniels
Illustrationsangivelser: alle ill. i farver
Tegner: Edgar P. Jacobs
Originaltitel: Le secret de l'espadon - SX1 contre attaque
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Fransk
Udgave: 2
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

189,65 kr

-13%

Vejl. pris: 218,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Hva´ nu hvis…
....den Fransk/Belgiske Tegneserie guldalder havde ramt Danmark i 1950erne? Hvilke serier ville have været udgivet og hvordan ville de have set ud?
De første seks Tintin album fra 1960, udgivet af Per Carlsens Illustrations forlag, er noget af det ypperste der er udgivet til dags dato! Vi har leget med ideen og sender samtidig en kærlig tanke til Per for at bryde det Transatlantiske tegneserie monopol.
Bemærk i øvrigt at alle 3 titler er nyoversat.
Kampen om verdensherredømmet står som et klassisk mesterværk. Det var Edgar P Jacobs brud med Studio Herge og det var samtidig starten på den fortræffelige serie om Blake og Mortimer og deres eventyr mod diverse gale videnskabsmænd og tronranere. Serien er udgivet med den klassiske røde ryg og det svagt gullige papir, som giver den bedste farvegengivelse og som ikke har det famøse genskær som desværre præger mange moderne tegneserier! Det har været en redaktionel udfordring at få det præcis som dengang, døm selv om det er lykkedes…
Den Tibitanske tronraner Basam Damdu har i al hemmelighed oprustet og som et lyn fra en klar himmel angriber han den dekadente verden for en gang for alle at blive verdenshersker. I England arbejder videnskabsmanden Mortimer med planerne for et nyt våben som måske kan stoppe den gale Kejser, men kan det produceres i tide? Og kan vores helte undgå tilfangetagelse, når De gule får hjælp af den snedige mesterspion Olrik, som er leder for Basam Damdus efterretningstjeneste?
Edgar P. Jacobs - Ligne Claire mesteren
Edgar blev født i Belgien i 1904 og egentlig var det operaen der trak i ham og i et stykke tid ernærede han sig som sanger, men under en opsætning at Faraos Cigarer som variete stykke møder han Herge og de to blev gode venner. Edgar havde mange talenter og det tog ikke lang tid før Edgar var baggrundstegner for Herge i studio Herge. På et tidspunkt opstod der uenighed om kreditereing og de to gik hver til sit uden dog at deres lange venskab dog gik i stykker. Sammen med Herge og Jacques Martin bliver han idag betragtet som en af Ligne Claire stilens grundlæggere og hans bidrag til tegneseriekunsten er idag højt værdsat. Herge elskede at drille Edgar og lod ham optræde flere gange bl.a som professor Jacobini i Faraos Cigarer og Herges brug af Castorfiore var også en slet skjult hentydning til Edgar som jo elskede opera. Noget som Herge bestemt ikke gjorde.Olrik skurken i Blake og Mortimer var iøvrigt et selvportræt og måske derfor bevarede denne skurk flere sympatiske træk, af en skurk at være...

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kampen om verdensherredømmet - Sværdfiskens hævn (Bind 3)

Kampen om verdensherredømmet - Sværdfiskens hævn (Bind 3)