Nedsat pris! Kan du høre dit hjerte kalde Forstør
Kategorier / sektioner:

Kan du høre dit hjerte kalde

Af: Annette Friese

Forlag: Forlaget KOTU
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 21-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797058602
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

206,65 kr

-17%

Vejl. pris: 249,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kan du høre dit hjerte kalde? tager dig med på en tankevækkende og inspirerende rejse, hvor succes bliver til fiasko og fiasko til succes. Mødet med en ny og anderledes verden og måden, hvorpå tingene anskues, ændrer sig radikalt undervejs i fortællingen og sætter tankerne i gang hos dem, der tør lade sig udfordre på deres tro om, hvad der er rigtigt og forkert i denne verden.  

Forfatteren, den tidligere erhvervskvinde Annette Friese, befinder sig pludselig i sit livs krise og tvinges til at kigge indad i sig selv, sit liv og sin tro på, hvordan tingene hænger sammen. På hendes rejse fra selvstændig erhvervsdrivende med en travl hverdag frem til der, hvor hun står i dag, udfordres hun på sine tanker, sine formodninger og sine holdninger til livet generelt og til sit arbejdsliv i særdeleshed.  
På sin pilgrimstur på den spanske Camino dukker tanker og indsigt op, som på humoristisk vis bliver gengivet i denne nærværende og vedkommende fortælling.   

Kan du høre dit hjerte kalde? vil med garanti røre din sjæl og sætte tanker i gang om, hvorvidt du selv er på rette kurs i dit liv, eller om du skal trække stikket ud.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kan du høre dit hjerte kalde

Kan du høre dit hjerte kalde