Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Kapitalselskaber: aktie- og anpartsselskabsret (Bog, Hardback)

Af: Jan Schans Christensen

Forlag: Thomson Reuters
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 757
Dato for udgivelse: 11-12-2009
Udgivelse: 3. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788761926258
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 3

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

1.232,55 kr

-1%

Vejl. pris: 1.245,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Folketinget vedtog i maj 2009 en ny selskabslov, som erstatter aktieselskabsloven og anpartsselskabsloven. Loven ændrer på en række væsentlige punkter reglerne for disse selskabstyper og indeholder bl.a. nye regler om stiftelse, selskabskapitalen og dens indbetaling, aktier og anparter, selvfinansiering, ejerregister, ledelsesstrukturer, generalforsamling, ejeraftaler samt fusion og spaltning.
Kapitalselskaber giver en samlet fremstilling af kapitalselskabsretten, dvs. aktie- og anpartsselskabsretten, således som dette retsområde ser ud efter den nye lovs ikrafttræden. Bogen er tænkt til brug for undervisningen ved universiteter, handelshøjskoler og andre højere uddannelsesinstitutioner og som redskab for advokater, virksomhedsjurister, registrerede revisorer og andre, der arbejder med selskabsret.
Udover at indeholde en redegørelse for og analyse af de danske regler, redegør bogen for reglernes EU-retlige baggrund og de EU-initiativer, som kan ventes gennemført i de kommende måneder og år.
Jan Schans Christensen er professor i selskabsret ved Københavns Universitet. Han er LL.M. fra Columbia University, New York, og dr. jur. fra Københavns Universitet. Han var medlem af det af økonomi- og Erhvervsministeren nedsatte udvalg, der afgav den betænkning, som ligger til grund for den nye selskabslov. Forfatteren er tidligere praktiserende advokat, og har udgivet en række bøger og artikler om erhvervsretlige emner.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kapitalselskaber: aktie- og anpartsselskabsret

Kapitalselskaber: aktie- og anpartsselskabsret