Nedsat pris! Karakterbogen: Om karakterer, læring og elevstrategier i en præstationskultur
Kategorier / sektioner:

Karakterbogen: Om karakterer, læring og elevstrategier i en præstationskultur (Bog, Limryg, Dansk)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 109
Dato for udgivelse: 4-12-2018
Udgivelse: 2018.
Medforfattere: Noemi Katznelson, Arnt Louw
ISBN-13: 9788771126969
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Karakterbogen handler om lærings- og præstationskulturen på ungdoms­uddannelserne. Den stiller skarpt på elevernes strategier i mødet med uddannelserne og undervisningen og på elevernes oplevelser af det at være en del af læringskulturen på uddannelserne.

Bogen kaster dermed lys over centrale spørgsmål som: Hvordan forstår de unge betydningen af karakterer og bedømmelse? Hvilke former for feedback driver eleverne? Hvad optager eleverne i forhold til deres læring? Hvad kendetegner læringskulturen i mødet  mellem de unge og lærerne? Bogen søger at analysere og forstå disse spørgsmål i relation til præstation og mestring, som udgør den overordnede analytiske ramme. Bogen tilbyder således nuancerede og væsentlige perspektiver på den aktuelle debat omkring præstationskultur i ungdomsuddannelserne.
Karakterbogen er skrevet af lektor Arnt Louw og professor Noemi Katznelson, der i en årrække har forsket i unge og ungdomsuddannelser. Bogen peger på en række centrale udfordringer og mulige veje frem. Bogen er således en guldgrube for alle, der arbejder med ungdomsuddannelserne, både i praksis og på politiske niveau. Bogen henvender sig dog også til de unge, og udgør samlet set inspiration til dialog mellem unge, lærere, ledere og politikere omkring karakterer, bedømmelse og læring i ungdomsuddannelserne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Karakterbogen: Om karakterer, læring og elevstrategier i en præstationskultur

Karakterbogen: Om karakterer, læring og elevstrategier i en præstationskultur