Nedsat pris! Kardinalens røde hat Forstør
Kategorier / sektioner:

Kardinalens røde hat (Bog, Hæftet)

Af: William X Kienzle

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 404
Dato for udgivelse: 24-11-2017
Udgivelse: 2. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711883822
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
87,10 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Detroit er kendt som den by i USA, der har den største kriminalitet. Men pludselig daler den drastisk. Nogen har sat sig i hovedet at straffe de forbrydere og svindlere, der af en eller anden grund ikke kan retsforfølges. Snart lever alle i byen som efter De Ti Bud.
Såvel politi som befolkning har den største sympati for denne selvbestaltede ‘dommer‘ (eller dommere?), der særdeles håndfast skaber ro og orden. Men politiet må gøre sin pligt, og da inspektør Koznicki har mistanke om et religiøst motiv, tilkalder han eksperthjælp fra Fader Koesler, der kommer ud for sit livs overraskelse.
Med sin underfundige humor og den muntre beskrivelse af det katolske præstemiljø, spækket med anekdoter og sjove personbeskrivelser, holder Kienzle både humøret og spændingen vedlige til det sidste.
William X. Kienzle (1928-2001) var en amerikansk forfatter. Han er særligt kendt for sine spændingsbøger om Robert Koesler, hvoraf blandt andet "Rosenkransmordene" (1980) blev filmatiseret. Han arbejdede som præst indtil 1974, hvor han blev chefredaktør for MPLS Magazine og påbegyndte sin forfattergerning.William X. Kienzle skrev i alt 24 spændingsromaner med den katolske præst Robert Koesler fra Detroit i hovedrollen. Heraf er tre oversat til dansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kardinalens røde hat

Kardinalens røde hat