Karen Blixen som ung Forstør
Kategorier / sektioner:

Karen Blixen som ung (Bog, Indbundet)

Af: Frank Egholm Andersen

Forlag: Her & nu
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Store danske forfattere som unge.
Sideantal: 75
Dato for udgivelse: 6-12-2004
Udgivelse: 1. udgave, 2004.
Nr. i serien: Bind: bind 4,
ISBN-13: 9788790184414
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Anvendelighed: Fra 13 år
År for denne udgave: 2004
Første udgivelsesår: 2004
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Indbundet
99,00 kr
epub
55,00 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

4. bog i serien om store danske forfatteres ungdom i relation til deres forfatterskab.
"Der er skrevet meget og også en del fortænkt vås om Karen Blixen i tidens løb. Frank Egholm Andersens bog med titlen "Karen Blixen som ung" hører til blandt de ikke-våsede, faktisk er den aldeles udmærket... velgørende stramt fortalt, og man oplever efter læsningen, at nu har man fået sat hende på plads både som menneske og som forfatter... som indføring i dette for dansk litteratur anderledes og foruroligende forfatterskab er bogen bestemt anbefalelsesværdig."
Mette Winge, POLITIKEN
"Egholm Andersen gennemgår kort, men inspirerende de syv bøger, som forfatterskabet består af, men gør også opmærksom på, at de ikke kan passes ind i faste rammer... Bogen, der er forsynet med en serie fotografier fra Blixens tidlige år, er en glimrende appetitvækker til forfatterskabet for unge som for voksne."
Jens Henneberg, Nordjyske Stiftstidende
"Hvor usandsynligt det end lyder, lader det sig gøre at finde nye vinkler og længe oversete synspunkter på Karen Blixens liv og værk. Som det nu er tilfældet i Frank Egholm Andersens lille, men indsigtsfulde bog om Karen Blixens ungdom..."
Eva Pohl, Berlingske Tidende
"Karen Blixen som ung - det kan ikke passe. Vores største kvindelige forfatter har aldrig været ung. Kun en gammel og svagelig baronesse, der i sin sofa med benene oppe under sig smilede underfundigt ud til verden. Sådan begynder Frank Egholm Andersen sin illustrerede og pædagogisk tilrettelagte bog om "Karen Blixen som ung".
John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet
"Emnet er interessant, opdelingen i små kapitler læservenlig... Frank Egholm har arbejdet grundigt med at skaffe stoffet til veje, og han hare bæredygtige synspunkter på Karen Blixens opvækst og ungdomsår... det gør han kvalificeret..."
Thorkild Borup Jensen, FOLKESKOLEN
"...tegne billedet af en dansk overklassepige ved forrige århundredskifte og har gennem grundstudier på Det Kongelige Bibliotek fundet frem til ikke tidligere offentliggjorte fragmenter af KBs ungdomsværker og enkelte selvbiografiske skitser... en god del af bogen omhandler hendes egentlige betydning, det forfatterskab hun for alvor påbegyndte som næsten halvtredsårig..."
Liselotte Henriksen, lektørudtalelse, Dansk
Biblioteks Center.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Karen Blixen som ung

Karen Blixen som ung