Karl Marx' genfærd Forstør
Kategorier / sektioner:

Karl Marx' genfærd (Bog, Hæftet)

Af: Ronan de Calan

Forlag: Mindspace
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Den lille abstraktion
Sideantal: 61
Dato for udgivelse: 25-6-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Oversætter: Ole Lindegård Henriksen
Illustrator: Donatien Mary
ISBN-13: 9788792542397
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Donatien Mary
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: LE FANTÔME DE KARL MARX
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Fransk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
88,00 kr
epub, drm
67,40 kr

88,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Karl Marx som billedbog  
Mit navn er Karl Marx . Hvad jeg foretager mig med det her lagen over hovedet? Det er en lang historie . Historien om klassekampen! En trist historie, men i fællesskab skal vi prøve at give den en happy end, en lykkelig slutning. For hvad er meningen med at finde på slutninger, hvis de ikke er lykkelige?

Karl Marx' genfærd er en billedbog om en af vor tids mest indflydelsesrige skikkelser. I bogen følger vi Karl Marx' genfærd gennem hans søgen på en happy end på klassekampen.  

Om serien

Karl Marx' genfærd er den første danske oversættelse i en serie på 15 illustrerede filosofibøger for alle mellem 9 og 99 om de mest betydningsfulde tænkere gennem tiden. De øvrige bind tæller blandt andet Kant, Descartes og Einstein.  
Om forfatteren
Ronan de Calan underviser i videnskabsfilosofi ved universitetet. Han er aldrig blevet forfulgt af politiet, og han har aldrig været nødt til at flygte ud af landet. Ikke desto mindre nærer han varme følelser og en beundring uden grænser for den mand, han kalder ´Sohos profet´: selveste Karl Marx.  

Om illustratoren

Donatien Mary slår sig ned i Paris efter at have gennemgået en mindre uddannelse i Strasbourg, gifter sig med den charmerende Fanny og udgiver sin første bog som forfatter, De sidste dinosaurer, i 2024. Han udgiver selvfølgelig også mange andre bøger, som finder et publikum, og han dør altså ikke af mangel på interesse fra offentligheden.

Lenin om Marx

Karl Marx (1818-1883)
Marx videreførte og fuldendte på genial vis det nittende århundredes tre filosofiske hovedstrømninger, hidrørende fra tre af menneskehedens dengang mest fremskredne lande: den tyske klassiske filosofi, den engelske klassiske politiske økonomi og den franske socialisme med tilknyttede mere generelle revolutionære doktriner. Den bemærkelsesværdige logiske enhed, som præger Marx' ideer, udgør samlet set den tids materialisme og videnskabelige socialisme, for så vidt som den udgjorde en teori og et program for arbejderbevægelsen i alle civiliserede lande.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Karl Marx' genfærd

Karl Marx' genfærd