Nedsat pris! Karnevallets mester: krimi Forstør
Kategorier / sektioner:

Karnevallets mester: krimi (Bog, Indbundet)

Af: Craig Russell

Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 359
Dato for udgivelse: 1-3-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Oversætter: Bente Møller Sørensen
ISBN-13: 9788770702096
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originaltitel: The carnival master
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

252,25 kr

-13%

Vejl. pris: 289,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Karnevallets mester er det fjerde bind i serien om Jan Fabel, de foregående bind er Blodørn, Mord er ikke noget eventyr og Til evig tid.
I dette bind er handlingen flyttet fra Hamborg til Köln. Kriminalkommisær Jan Fabel havde forestillet sig, at han var færdig med at have med mord og død at gøre. Han er ved at forberede sig til et liv udenfor politiet, men da en fra Kölns kriminalpoliti beder om hans hjælp, kan han ikke sige nej. En seriemorder, Karneval-kannibalen, har i tre år slået til ved det årlige Köln Karneval, så politiet i Köln ønsker at få Jan Fabels hjælp til at fange ham.
Jan Fabels vicekriminalkommisær, Maria Klee, er desværre indisponeret, på sygeorlov efter en traumatisk oplevelse i forbindelse med en tidligere sag. Uden nogens vidende tager hun imidlertid også til Köln for at fange en anden morder, som hun har et regnskab at gøre op med. Taras Buslenko, en kommandør fra de ukrainske specialstyrker, er også på vej til Köln med en specialenhed, og de har en undercover operation med det mål at sætte en stopper for en ukrainsk gangsterkonge, der opererer overalt i Europa.
De tre spor mødes ved Kölns karneval, hvor alt er vendt på hovedet og alt er kaos, og hvor alle gemmer sig bag masker. Jan Fabel står endnu engang overfor en bestialsk seriemorder, som det kræver alle hans evner at fange.
Craig Russell, f. 1956, kommer fra Skotland, men har en stor interesse i tysk sprog og historie, hvorfor serien om Jan Fabel foregår i Tyskland. Udover serien om Jan Fabel, der indtil videre omfatter fire bind, har han også skrevet foreløbigt to bind om privatdetektiven Lennox, som foregår i 50´ernes Glasgow.     

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Karnevallets mester: krimi

Karnevallets mester: krimi