Nedsat pris! Katarinas Engel Forstør
Kategorier / sektioner:

Katarinas Engel (Bog, Paperback)

Af: Susanne Michaelsen

Forlag: Livskilden
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 364
Dato for udgivelse: 16-8-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Udgiver: Livskildens Forlag, Danmarks Spirituelle Forlag
ISBN-13: 9788791003394
Produkt type: Bog
Forord: Kirsten Merrild
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
250,55 kr
MP3 CD
276,65 kr

250,55 kr

-13%

Vejl. pris: 288,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Susanne Michaelsens debut roman: Katarinas Engel, er en skæbneroman, der foregår i Prag i perioden 1900-1943, en periode, hvor der sker store samfundsmæssige og kulturelle forandringer i Centraleuropa, og disse griber i skæbnesvanger grad ind i persongalleriets liv.
Romanen følger den tjekkiske balletdanser, Katarina Szlamundas liv fra hun er 8 år. Meget tidligt bliver Katarina belært om, at talent forpligter. Hendes personlige omkostninger vælger hun dog at skjule under en facade af elegance, lethed og drømme.
Vi følger Katarina Szlamundas ambitioner og familieliv og de udfordringer og ikke mindst de valg, hun kommer til at stå overfor. Hun gennemgår en stor personlig udvikling i sit livsforløb og går styrket og modig sin fatale skæbne i møde. Der er dermed lagt op til en diskussion hos den enkelte læser, om det er muligt at foretage valg, eller om den enkeltes valg er præget af faktorer som arv og miljø, og hvordan man kan udvikle sig gennem de udfordringer, man møder i livet.
Det er Susanne Michaelsens ønske som forfatter, at læseren med denne bog både vil blive underholdt, og samtidig reflektere over muligheden for at vælge i sit eget liv og udvikle sig på baggrund af disse valg.
Katarinas Engel kan være starten på din egen erkendelsesrejse? Katarinas Engel er fortalt med flydende lethed. Bogen er fuld af forrygende spænding, dramaer, sorg og latter fortalt med humor, spiritualitet og en del engle.
En smuk actions mættet bog fuld af kærlighed og smerte. Man efterlades med en stærk følelse af at livet har et højere formål, og man kastes ind i en refleksion over sit eget liv, som kun kan berige læserenSammenligning
Romanen kan læses på linje med andre kvindeportrætter af Birte Blønd, Runa Kahler, Toril Brekke og Victoria Hislop.
Samlet konklusion:
Romanen udgives på et spirituel forlag, men det spirituelle element er nu meget nedtonet, balletmiljø, danserindekarriere og bedsteborgermiljø danner grundlag for en interessevækkende roman om en anderledes kvindeskæbne i første halvdel af 1900-tallets Prag.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Katarinas Engel

Katarinas Engel