Nedsat pris! Katarinas engel Forstør
Kategorier / sektioner:

Katarinas engel (Lydbog, MP3 CD)

Af: Susanne Michaelsen

Forlag: Livskilden
Format: MP3 CD
Sprog: Sproget kan ikke bestemmes
Dato for udgivelse: 10-12-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Oplæser: Maria Stokholm
ISBN-13: 9788791003691
Produkt type: Lydbog
Manuskriptforlæg: Susanne Michaelsen
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

Formater / udgaver

Paperback
241,85 kr
MP3 CD
276,65 kr

276,65 kr

-13%

Vejl. pris: 318,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Katarinas Engel -LYDBOG Af Susanne Michaelsen
Lyt til en skøn stemme, som tager dig med på en rejse ind i Susanne Michaelsens debut roman: Katarinas Engel. Romanen er en skæbneroman, der foregår i Prag i perioden 1900-1943, en periode, hvor der sker store samfundsmæssige og kulturelle forandringer i Centraleuropa, og disse griber i skæbnesvanger grad ind i persongalleriets liv.
Romanen følger den tjekkiske balletdanser, Katarina Szlamundas liv fra hun er 8 år. Meget tidligt bliver Katarina belært om, at talent forpligter. Hendes personlige omkostninger vælger hun dog at skjule under en facade af elegance, lethed og drømme.
Vi følger Katarina Szlamundas ambitioner og familieliv og de udfordringer og ikke mindst de valg, hun kommer til at stå overfor. Hun gennemgår en stor personlig udvikling i sit livsforløb og går styrket og modig sin fatale skæbne i møde.
Det er Susanne Michaelsens ønske som forfatter, at læseren med denne bog både vil blive underholdt, og samtidig reflektere over muligheden for at vælge i sit eget liv og udvikle sig på baggrund af disse valg.
Katarinas Engel kan være starten på din egen erkendelsesrejse? Katarinas Engel er fortalt med flydende lethed. Bogen er fuld af forrygende spænding, dramaer, sorg og latter fortalt med humor, spiritualitet og en del engle.
En smuk actions mættet bog fuld af kærlighed og smerte. Man efterlades med en stærk følelse af at livet har et højere formål, og man kastes ind i en refleksion over sit eget liv, som kun kan berige læseren.
Lydbogen kan afspille på alle computere og på mp3 afspillere og på de fleste nyere cd afspillere.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Katarinas engel

Katarinas engel