Katharerne Forstør
Kategorier / sektioner:

Katharerne (Bog, Paperback)

Af: Ole Clifford

Forlag: Rosenkilde Bahnhof
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 558
Dato for udgivelse: 29-10-2013
Udgivelse: 3. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788771287967
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 3
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,00 kr
epub
115,50 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Languedoc, 1244. Albigenser-korstogene er på deres højeste, og flere hundrede katharer er hjælpeløst belejret på bjergcitadellet Montsegur. Deres skæbne synes uundgåelig, men natten før den store massakre undslipper fire præster med katharernes skat. En skat som til dato ikke er fundet!
Næsten 800 år senere opmuntres den excentriske astrofysiker Viktor Thomsen af sin psykolog til at acceptere et ferieophold ved Rivieraen. På en udflugt i Pyrenæerne opdager han, at middelalderens katolske kirke nådesløst nedslagtede en million katharer - på grund af en anden udlægning af den kristne tro.  Viktor konfronteres med krigs- og torturmetoder, der forekommer ham helt ufattelige. Plaget af de massive udslettelser, som fandt sted efter ordrer fra ikke mindre end 23 paver, dykker han ned i de historiske rædsler. Han besættes langsomt af tanken om, at den siddende pave skal undskylde for massakrerne, og sætter gang i sit eget personlige korstog. Men han glemmer, at Vatikanstaten er både ressourcestærk og særdeles magtfuldt - og stik imod al fornuft støder Viktor på en gruppe mennesker, som slet ikke burde eksistere . 
Om forfatteren: Ole Clifford er født og opvokset i København, men har tilbragt mange år i USA som forretningsmand.  I 1995 flyttede Clifford tilbage til Danmark, og har siden 2002 været forfatter på fuld tid. Han har skrevet ni romaner primært inden for spændingsgenren. Blandt de mest kendte er nok Sort natskygge, Shahens elefant, Det 11. bud og Flyspotteren. Ole Cliffords 10. roman, Katharerne, har været mere end fem år undervejs på research-fronten.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Katharerne

Katharerne