Nedsat pris! Kattefugl
Kategorier / sektioner:

Kattefugl (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Kristiane Hauer

Forlag: Jensen & Dalgaard I/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771514926
Udgave: 1. (06-06-2019)
Oplag: 1. (06-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 150
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
217,10 kr
178,80 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Der findes mange romaner om at miste ved dødsfald. Kattefugl handler også om at miste, men om det underbelyste limbo der opstår, når den man mister, stadig er der.


Flugtbilisten efterlader den unge mand med hovedet i asfalten. Familien bliver kontaktet. Ord som koma, hjerneskade og genoptræning bliver fra da af en fast bestanddel af deres liv. Det står efterhånden klart, både for familien og den japanske kvinde, der elskede ham, at han aldrig kommer tilbage. Hvem er han nu? Kan man sørge over en, der overlevede? Hvor gør man af vreden? 


Den unge mands søster drager læseren med på jagt efter svar, ind i en labyrintisk roman, der går gennem København og Berlin, overfløjet af både lærker og vandrefalke.


Kristiane Hauer (f. 1975) debuterede i 2002 med romanen går under går over går. Den autofiktive roman Kattefugl er hendes fjerde skønlitterære bog.


”Jeg er vild med Kristiane Hauers roligt registrerende stil, hvor følelser ikke ’fortælles’, men stille og stærkt får lov til at folde sig ud hos læseren” 

* * * * * Dagbladenes Bureau  


”Fin og følsom roman om sorgens snoede nervetråde … en lille bog, der sætter lange tanketråde hos læseren” ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken 


Kattefugl gør den morale tydelig, at vi hver eneste dag kan blive udsat for andres ødelæggende uansvarlighed. På den måde handler romanen i princippet om os alle” 

* * * * Kristeligt Dagblad

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kattefugl

Kattefugl