Nedsat pris! Kayser & Co.: 9 business-noveller Forstør
Kategorier / sektioner:

Kayser & Co.: 9 business-noveller (Bog, Hæftet)

Af: Frans Grandjean

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 135
Dato for udgivelse: 2-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Medforfattere: Bente Bente Møller Sørensen
ISBN-13: 9788702083149
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Leo Scherfig
Ophavsangivelse: Bente Bente Møller Sørensen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

155,00 kr

-22.5%

Vejl. pris: 200,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kayser & Co. er en samling af business-noveller, der åbner dørene til de baglokaler, hvor nidkærhed næres og rævekager bages. Novellerne  portrætterer miljøer og mennesker, der tager større hensyn til ´mig´ end til ´os´.
I titelnovellen er Steen Kayser en højprofileret erhvervsmand, der har skudt en grotesk genvej til sin velstand. Han forlader sin familie og begiver sig på en længere rejse - med fatale følger.
I Klemt bliver en nyudnævnt leder presset af både egen chef og af egne medarbejdere. En række ukontrollable og blodige begivenheder fører til, at han sætter foden i og udvikler en ny ledelsesmæssig kynisme.
Gefion: To meget forskellige ejere af hver deres konsulentvirksomhed forhandler om fusion eller salg. Men forhandlingen udvikler sig til en mental armlægning og et kapløb om, hvem der kan snyde hvem.
Brilleaben: Historien om den uglesete, der kommer til ære og værdighed, kender vi. I denne novelle ender Ebbe Kvist hverken i møddingen eller som ´svane´, men som tilpasset erhvervsmand, der i kynisme overhaler sine velgørere indenom.
Festen: Vi er i 60´erne, og leder gruppen i DIS vil gerne ekspandere internationalt. I tråd med tiden føler personalechefen stærkt for at inddrage alle medarbejderne. Så stærkt at han kommer til at skabe voldsomme ændringer i eget liv og i andres.
Jaget: Temperamentsfuld akademiker af den gamle skole driver rundt i København. I sin modvilje mod at blive sat i ´almindeligt arbejde´ kaster han sin utæmmelige kærlighed på en eksotisk kvinde.
Energi: På et mellemstort reklamebureau slipper medarbejderne nemt om ved deres arbejde under påskud af at være kreative. De overlader hele ansvaret til direktionen, men et nyt projekt fører til krig i ledelsen .
Tudsen: Stormagasinet Selling er rammen om intriger mellem medarbejderne. Ada vil gerne avancere og er villig til at satse og tilsidesætte egne behov. Indtil en dag, hvor dyriske impulser trænger sig på .

Slagteri:
Rationaliseringer på slagteriet har ført til fyringen af blandt andre produktionsformanden, som så bruger sin frigjorte energi på et tilstræbt samfundsoprettende projekt, der trækker blodige spor gennem byen. 
Opfordring: Har du mødt de typer, der tænker mere på ´mig´ end på ´os´ i dit arbejdsliv? Frans Grandjean opfordrer også til, at du bidrager til debatten om kynisme på arbejdspladserne på bogens hjemmeside.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kayser & Co.: 9 business-noveller

Kayser & Co.: 9 business-noveller