Nedsat pris! Kemien bag gastronomien
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Kemien bag gastronomien (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Thorvald Pedersen

Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788717038233
Udgave: 2. (05-07-2005)
Oplag: 3. (02-04-2020)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 247
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En systematisk indføring i hvad der foregår på det molekylære plan i ovnen og i kasserollen, så vi alle kan få en dybere forståelse af, hvad det er, der i virkeligheden sker, når vi blancherer spinaten, griller bøffen, sniffer til vinen eller krydrer marinaden.

Anmeldelser (0)