Nedsat pris! Kemiske enhedsoperationer
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kemiske enhedsoperationer (Bog, Hæftet, Dansk)

Forlag: Polyteknisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 742
Dato for udgivelse: 1-7-2019
Udgivelse: 6. udgave, 2019.
ISBN-13: 9788750200024
Produkt type: Bog
Bidragyder: Lars Kiørboe, Karsten Clement, Philip Fosbøl, Anker Degn Jensen, Søren Kiil, Kaj Thomsen
År for denne udgave: 2019
Originalsprog: Dansk
Udgave: 6
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kemiske Enhedsoperationer udgør væsentlige byggestene ved design og drift af procesanlæg i den kemiske industri. For hvert emne er der beskrevet de fysiske fænomener, der dominerer den pågældende enhedsoperation, den teoretiske matematiske beskrivelse af processen bl.a. til brug for dimensionering af anlæg, en gennemgang af det apparatur, som anvendes industrielt og i nogle tilfælde eksemplificeret ved anvendelse i større procesmæssige sammenhænge. Dertil kommer eksempler og beregningsopgaver med løsninger.
Denne udgave af bogen er baseret på tidligere versioner, men er ændret og moderniseret i betydeligt omfang i forhold til den seneste lærebog. Antallet af kapitler er reduceret, emner er strammet op og afsnit flyttet rundt med et forhåbentlig bedre overblik til følge. Endvidere er der sket betydelige udvidelser f.eks. på området partikelteknologi og omrøring, blanding og beluftning; et nyt afsnit om ventiler er tilføjet kapitlet om pumper og kompressorer, ligesom der er lavet et samlet kapitel om procesforsyninger – på engelsk kendt som utilities – omhandlende emner som damp, vacuum, vandforsyning, trykluft og moderne emner som rengøringsteknologi/CIP -processer. Endelig er der tilføjet et helt nyskrevet kapitel om måleteknik.
Bogen er henvendt til kemiingeniørstuderende på danske universiteter, men kan også bruges f.eks. af studerende ved landets laborant- og procesoperatøruddannelser. Den vil desuden være en god hjælp for den praktiserende ingeniør, der har behov for daglig support eller som en hurtig introduktion til et givet emne.
Bogens forfattere er nuværende og tidligere undervisere ved Institut for Kemiteknik på Danmarks Tekniske Universitet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kemiske enhedsoperationer

Kemiske enhedsoperationer