Nedsat pris! Kidnappet Forstør
Kategorier / sektioner:

Kidnappet (Bog, Hæftet)

Af: Birgitte Dyrberg

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 2-5-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Redaktion: Anna Line Søgaard
ISBN-13: 9788793175181
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann - Omslagsillustrator: Allan Dyrberg
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
166,10 kr

166,10 kr

-24.5%

Vejl. pris: 220,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En gruppe unge litauiske piger bliver lovet et job hos en ejendomsmægler i København, men det går slet ikke efter planen. Pigerne kommer ud for en hæsblæsende rejse i den københavnske underverden med prostitution, voldtægt, narkotika og korrupte politifolk. Et tilsyneladende uskyldigt færdselsdrab fører to agenter fra Politiets Efterretningstjeneste ind i et spind af grov kriminalitet.
Uddrag af bogen: »Han prøvede at genvinde kontrollen over situationen, men det var, som om han blev suget ind i et flys propeller, så han svarede bare ja, mens han ærgrede sig over, at hans hjerne i tidernes morgen havde siddet syd for navlen. Dengang tænkte han kun på sex og kvinder. Han kunne slet ikke få nok i de kærester, han havde, og var derfor nødt til at ty til ludere. Den ene gang havde bare taget den anden, selvom han altid bestemte sig for, at det var den sidste gang, han ville betale for sex. Han vidste, at det var for sent at gøre noget nu, så han kunne lige så godt nyde det. Så længe det varede. På et eller andet tidspunkt ville det blive opdaget. Han håbede bare, at der gik mange år endnu. Tankerne kværnede og kværnede rundt i hovedet på ham, som om den ene tanke skulle vendes og drejes og bearbejdes, inden han kunne gå videre til den næste tanke. Det var ulideligt og uoverskueligt. De fortalte ham ting, han ikke ønskede at høre. Bare han kunne slette sin harddisk og starte på en frisk.«
Om forfatteren: Birgitte Dyrberg er født i 1966 i Viborg og er redaktør på Karup Ugeavis. Hun har tidligere været politibetjent i 14 år og arbejdede i en periode på Vesterbro i København med narkomaner og prostituerede. Det er herfra, hun har hentet inspiration til sin bog.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
16-08-2014

En utrolig spændende bog fyldt med aktion. Den er skrevet i et letlæseligt og forståeligt sprog uden lange kedelige beskrivelser.
super.Køb og læs bogen.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Kidnappet

Kidnappet