Nedsat pris! Kierkegaard når han er bedst - og værst Forstør
Kategorier / sektioner:

Kierkegaard når han er bedst - og værst (Bog, Hæftet)

Forlag: Kristeligt Dagblad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 250
Dato for udgivelse: 19-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Redaktion: Joakim Garff
ISBN-13: 9788774671237
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jørgen Carlsen
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

187,45 kr

-25%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Den 5. maj 2013 fylder Danmarks store tænker Søren Kierkegaard 200 år. Og det skal fejres! Derfor er 28 forfattere, litterater, teologer og politikere blevet inviteret til at skrive om det bedste og det værste hos Kierkegaard.
For nogle vil de to størrelser gå i hver sin retning. Men for andre er Kierkegaard på nippet til at være værst, når han er bedst og altså ligesombliver for ferm til håndelaget, for professionel i skildringen af sin ulykke, for subtil i sin argumentation eller bare slet ikke kan modstå fristelsen til at gentage sine egne genialiteter. Endelig kan det vel heller ikke udelukkes, at Kierkegaard er bedst, når han er værst, eksempelvis når han giver borgerskabet eller præsteskabet eller andet skab det glatte lag, så det pisker giftigt velgørende hen over siderne.
Bogens 28 bidrag er båret af skribenternes personlige engagement og (livs)lange forhold til Kierkegaard og skal bringe filosoffen ud til menigmand, der som bekendt var Kierkegaards ideale læser.
Bidragyderne tæller blandt andre: Benny Andersen, Suzanne Brøgger, Sørine Gotfredsen, Per Stig Møller, Kjeld Holm, Lisbeth Smedegaard Andersen, Bertel Haarder, Niels Birger Wamberg og Johannes Møllehave
Joakim Garff, Kierkegaard-forsker og forfatter til bl.a. den store Kierkegaard-biografi SAK (2000), står som redaktør i spidsen for bogen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kierkegaard når han er bedst - og værst

Kierkegaard når han er bedst - og værst