Nedsat pris! Kill Your Darlings: Krimidigte Forstør
Kategorier / sektioner:

Kill Your Darlings: Krimidigte (Bog, Hæftet)

Forlag: Ravnerock
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 99
Dato for udgivelse: 19-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Redaktion: Per Nielsen, Cindy Lynn Brown, Bjarne Kim Pedersen
ISBN-13: 9788793272460
Produkt type: Bog
Bidragyder: Anders Rostrup Lorentzen, Anders Vægter Nielsen, Arne Herløv Petersen, Astrid Bjerregaard, Birgit Filskov, Bjarne Kim Pedersen, Cindy Lynn Brown, Dino Elezovic, Elisabeth Uldall, Finn Wiedemann, Iben Fog Staal, Inga Mollerup, Jo Hermann, John Mason, Jørge
Forord: Martin Jensen
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Terese Larsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

130,50 kr

-13%

Vejl. pris: 150,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Poesiens dag I 1999 indstiftede UNESCO World Poetry Day – Verdens Poesidag. Datoen er den 21. marts. Formålet med dagen er at udbrede kendskabet til lokale og internationale digtere samt sætte fokus på poesien som genre. Poesiens dag blev afholdt for første gang i 1999, og hvert år siden da, er dagen blevet markeret på verdensplan af mange forskellige organisationer og institutioner.  

Fynske Forfattere, der er en undergruppe under Dansk Forfatterforening, har i samarbejde med Odense Bibliotekerne gennem de senere år markeret dagen på forskellig vis. Igen i år udgiver Fynske Forfattere en antologi med fynske digtere i forbindelse med fejringen. Det er faktisk fjerde gang, det sker, så disse antologier kan godt gå hen og blive et samlerobjekt i litterære kredse.

Dagen fejres traditionen tro med digtoplæsning af 16 digtere på Hovedbiblioteket i Odense, den 21.03.18 kl. 19  

Emnet for Verdens Poesidag 2018 er krimidigte. Vi har samlet poetisk materiale til  antologien blandt fynske digtere. Forordet er skrevet af den fynske formand for Det Danske Kriminalakademi Martin Jensen. Bogen er illustreret med grafiske værker af Terese Larsen.  

Digtene handler om drab, drama, drifter, død, dråben, der flyder over i det kriminelle. Alt det, som krimiforfatterne traditionelt skriver om og mere til; men tolket i et poetisk udtryk. Kort og godt – de fynske digtere er gået krimigenren i bedene.

Redaktionsgruppen består af Bjarne Kim Pedersen, Cindy Lynn Brown og Per Nielsen fra Fynske Forfattere.  

Sidst, men ikke mindst, en stor tak til Odense Bibliotekerne, der igen i år velvilligt har støttet de fynske digteres fejring af Poesiens dag. Og til Krimimessen i Horsens, hvor vi får lov til at præsentere bogen søndag den 18. marts kl. 15.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kill Your Darlings: Krimidigte

Kill Your Darlings: Krimidigte