Nedsat pris! Kim Larsen: De unge år
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Kim Larsen: Mine unge år (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Jens Andersen

Forlag: Politikens Forlag
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740049435
Udgave: 1. (04-12-2018)
Oplag: 3. (17-12-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Hardback
Sideantal: 328
Originalsprog: Dansk
SE HER: Vinderen af Læsernes Bogpris 2019
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

‘Når jeg kigger tilbage, tænker jeg: Hold kæft, det var nogle dejlige år!’ 


Kim Larsen fortæller i denne bog varmt og humoristisk om sine unge år. Om slægten og rødderne, morfar i Kerteminde, som introducerede ham til de store klassikere, en kærlig mor og en fraværende far samt en tryg, men også spændingsmættet barndom i Københavns nordvestkvarter. Med smittende fortælleglæde beretter han om sine første forelskelser, højskoleopholdet i Askov, der åbnede hans sind for nye tanker, hippieårene på kanten af 68-oprøret, som Kim Larsen aldrig følte sig som en del af, og sidst, men ikke mindst, den første tid med Gasolin’, som udviklede sig til Danmarks største rockorkester. 


Bogen er baseret på en række samtaler mellem Kim Larsen og forfatteren Jens Andersen, som fandt sted hjemme i Larsens eget køkken i første halvår af 2018. Udover de gode anekdoter indeholder bogen et helt unikt materiale i form af talrige tegninger og fotos, hvoraf mange stammer fra familie, barndomsvenner og hans egne private gemmer og aldrig har været offentliggjort før.  


Jens Andersen (f. 1955) er ph.d. i nordisk litteratur, foredragsholder og forfatter til prisbelønnede biografier om bl.a. Thit Jensen, Tove Ditlevsen, H.C. Andersen, Dronning Margrethe, Astrid Lindgren og Kronprins Frederik. Læs mere på www.jensandersen.info og www.facebook.dk/forfatterjensandersen

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kim Larsen: Mine unge år

Kim Larsen: Mine unge år