Kiosken
Kategorier / sektioner:

Kiosken (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jesper Böttzauw

Forlag: Foreningen 2060
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799891122
Udgave: 1. (17-08-2018)
Oplag: 1. (17-08-2018)
Første udgivelsesår: 1
Indbinding: Paperback
Sideantal: 467
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

KIOSKEN er den fornøjelige og rigt illustrerede fortælling om en kiosk i det indre København. Forpagteren Fauzi og hans tre venner Kaliffen, Cha og Dan er fast inventar i KIOSKEN, hvor hverdagen byder på mange interessante diskussioner.

Kan det virkelig passe, at Osama bin Laden var CIA-agent, og at en lille pige ejer alle Irma-butikkerne? Lever nogle mennesker hele deres liv på en dynge ørkensand, og er det sandt, at click-lightere er de bedste til at svitse hårene i ørene med? Hvorfor kan man ikke tjene penge på returpantsystemet, og er det sundt at bo i en anden mands lomme?  


Kunderne i KIOSKEN er en blandet skare af mange typer, hvor en veltalende papegøje nøje beskriver verdenssituationen, letlevende damer folder sig ud i al deres charme, 7-ELEVEN og hans fætter får tørt på, den afskyelige snemand spreder uhygge, en playboy forlanger lov og orden, en farverig kunstmaler kommer med gode råd til et sofastykke x 2 og en intelligent dame prutter om prisen, og ender med at købe vatpinde til 5 kroner. 


Alting kan ske i KIOSKEN.   


En kærlighedssang smelter alles hjerter, en flodhest er måske i virkeligheden en rotte, en spådom forudsiger et uventet giftermål, og Julemandens tilsynekomst fra baglokalet skaber stor glæde.    Men nok så vigtigt er den store og mystiske hemmelighed, som skjuler sig i kælderens dyb under KIOSKEN, og som skal vise sig at være langt mere kostbar end nogen kunne ane.


KIOSKEN er baseret på en sand historie

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kiosken

Kiosken