Nedsat pris! Kirurgi i akutmodtagelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Kirurgi i akutmodtagelse (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 320
Dato for udgivelse: 3-6-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Michel Boeckstyns, Lars Bo Ebskov
Medforfattere: Freddy Lippert, Jens Ove Andreasen, Lars Bo Ebskov, Lars Bo Svendsen, Lene Lundvall, Michel E. H. Boeckstyns, Martin Døssing
ISBN-13: 9788762810778
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mette & Eric Mourier
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

239,25 kr

-13%

Vejl. pris: 275,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kirurgi i akutmodtagelse er en videreførelse af Skadestuekirurgi, der over en årrække udkom i 4 forskellige udgaver. Bogen er fornyet og opdateret i forhold til udviklingen inden for diagnostik og behandling, og den er samtidig tilpasset sundhedsvæsenets aktuelle organisation, hvor den akutte kirurgi primært er centraliseret i større centre og fælles akutmodtageenheder.
Bogen giver en samlet fremstilling af de kirurgiske problemer, der typisk ses i akutmodtagelsen. Målgruppen er fortsat primært de unge læger og medicinstuderende, som står i første række ved behandling af patienter med akutte kirurgiske lidelser. Praktiserende læger samt behandlersygeplejersker kan dog også have glæde af bogen.
Forfatterne har bidraget med den nyeste viden og de nyeste anbefalinger inden for deres specialer, og den redaktionelle linje er moderniseret og ensrettet. Det er tilstræbt, at afsnittene om behandling skal være praktisk anvendelige, så den nødvendige behandling let og målrettet kan sættes i gang. På trods af den store mængde viden, der findes på nettet, er det stadig en fordel at have en opdateret og grundig gennemlæst kittelbog i lommen, før man påtager sig at modtage, diagnosticere og behandle patienter med kirurgiske lidelser. Bogen bidrager til den dygtighed og sikkerhed, lægen bør møde patienten med - hvilket i yderste konsekvens kan betyde forskel på liv og død.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kirurgi i akutmodtagelse

Kirurgi i akutmodtagelse