Nedsat pris! Kirurgi Forstør
Kategorier / sektioner:

Kirurgi (Bog, Hardback)

Forlag: FADL
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 1293
Dato for udgivelse: 29-7-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Illustrator: Andreas Erstling, Birgitte Lerche, Anne Hviid Nicolaisen
Redaktion: Arne Borgwardt, Michael Borre, Jens Jørgen Elberg, Vibeke E. Hjortdal, Leif Panduro Jensen, Keld Lauritsen, Jens Christian H. Sørensen, Jacob Steinmetz
ISBN-13: 9788777497261
Produkt type: Bog
Bidragyder: Jens Christian Hedemann Sørensen, Jens Jørgen Elberg, Leif Panduro Jensen, Arne Borgwardt, Jacob Steinmetz, Keld Lauritsen, Michael Borre, Vibeke Elisabeth Hjortdal
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

1.217,95 kr

-13%

Vejl. pris: 1.399,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

2. udgave af det populære danske standardværk Kirurgi er opdateret og gennemrevideret, så den præsenterer den væsentligste viden inden for alle de store kirurgiske specialer, som er samlet i den afsluttende eksamen til lægestudiet. På en pædagogisk og overskuelig måde gennemgår bogen således de 8 hovedområder: traumatologi, abdominalkirurgi, urologi, thoraxkirurgi, karkirurgi, ortopædkirurgi, neurokirurgi og plastikkirurgi.
Samtlige kapitler er blevet opdateret med nyeste viden og guidelines, og der er tilføjet nye faktabokse til de kirurgiske tilstande og sygdomme. Ydermere er der tilføjet et helt nyt kapitel om billeddiagnostik i kirurgien.
Kirurgi er oplagt for den studerende gennem hele studietiden fra den første prækliniske kontakt med patienter til den afsluttende eksamen i kirurgi - og efterfølgende som opslagsværk i arbejdet som læge. Bogen er tilstræbt pensumdækkende for medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg.
Bogens redaktører og forfattere er alle kirurgiske eksperter fra hele landet og blandt de undervisere, som den medicinstuderende vil møde i løbet af uddannelsen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kirurgi

Kirurgi