Nedsat pris! Klar til at knække læsekoden: 10 faglige forløb der får alle med Forstør

Klar til at knække læsekoden: 10 faglige forløb der får alle med (Bog, Hæftet)

Af: Jens Molzen

Forlag: Akademisk Forlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Lyst og læring
Sideantal: 176
Dato for udgivelse: 1-8-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788711372197
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3

2 - 5 hverdage

328,00 kr

-3,90 kr

Vejl. pris: 331,90 kr

Fragtfri

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klar til at knække læsekoden
Her får læreren en metodebog, der konkret fortæller, hvordan man på en logisk og overskuelig måde kan arbejde med sproglig opmærksomhed i børnehaveklassen.
Arbejdsmåden består af ti tilrettelagte og gennemprøvede forløb, som indeholder mange praktiske anvisninger, bl.a. indgår strukturer fra Cooperative Learning. Forløbene bygger på Jørgen Frosts og Carsten Elbros forskning og er afprøvet i praksis gennem de seneste fem år.
Målet har gennem hele processen været at finde de bedste metoder og redskaber til at hjælpe alle børn med at få de rette forudsætninger for at lære at læse.
Resultatet er, at alle børn, der har været igennem forløbet, har brudt læsekoden på godt fire måneder. Børnene kan som minimum læse lydrette bøger og skrive små læselige historier.
Jens Molzen, uddannet pædagog og afspændingspædagog. Han har arbejdet som børnehaveklasseleder de seneste 13 år. I de 13 år har han haft særligt fokus på at udvikle en metode til at give alle børn forudsætningerne til at bryde læsekoden med succes. Han har udviklet en metode, der på en sjov måde lærer børn sammenhængen mellem bogstavernes grafemer og fonemer. Dette materiale blevet lavet til alle børnehaveklasser i Hillerød Kommune.
Jen Molzen har en del år undervist på UCC (AKT uddannelsen), holdt foredrag på mange forskellige slags skole (bl.a. Rådmandsgade Skole, Det Kongelige Teaters Balletskole, på heldagsskoler og på skoler i Lyngby Tårbæk Kommune).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klar til at knække læsekoden: 10 faglige forløb der får alle med

Klar til at knække læsekoden: 10 faglige forløb der får alle med