Klasseledelse og fag: at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Klasseledelse og fag: at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg (Bog, Paperback, Dansk)

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772815824
Udgave: 1. (20-04-2011)
Oplag: 1. (20-04-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Serie: Undervisning og læring
Indbinding: Paperback
Sideantal: 240
Fagredaktør: Maria-Christina Secher Schmidt
Originalsprog: Dansk

Levering inden jul: OK

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Antologien Klasseledelse og fag - at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg sætter fokus på, hvordan lærerens fagdidaktiske valg er medskaber af klassekulturen i klasseværelset. Klasseledelse handler bl.a. om lærerens evne til at skabe en positiv, dialogisk og inkluderende klassekultur. Og hvert fag i grundskolen har sine særlige tilgange til udvælgelse af indhold og organisationsformer, og disse tilgange påvirker relationerne mellem eleverne og mellem lærer og elever. Antologien stiller skarpt på, hvordan klasseledelse kan forstås inden for de forskellige fag, og hvordan inklusion skal ses i denne sammenhæng.
Et gennemgående tema i bogen er, at normer og værdier i klassen kommer til at påvirke både elevernes holdninger til det faglige arbejde og til hinanden. Kapitlerne inspirerer til, hvordan man som lærer i forskellige fag konkret kan arbejde hen imod en fællesskabsorienteret klassekultur til glæde for alle elever i skolen.
Klasseledelse og fag - at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg tager udgangspunkt i konkrete casebeskrivelser fra grundskolen, og synliggør derudfra fagets udfordringer i forhold til klasseledelse. Bogen henvender sig til undervisere og studerende på grund-, efter- og videreuddannelse og til lærere og skoleledere.
Bogen er redigeret af Maria-Christina Secher Schmidt, lektor i de pædagogiske fag ved Læreruddannelserne Metropol. Foruden Maria-Christina bidrager Thomas Binderup, Morten Blomhøj, Hans Dorf, Søren Dragsted. Mette Rose Eriksen, Bolette Kremmer Hansen, Ane Haxø, Anne Herskind, Tomas Højgaard, Susanne Karen Jacobsen, Merete Olsen, Charlotte F. Reusch, Keld Skovmand, Helene Sørensen og Inger Ubbesen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klasseledelse og fag: at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg

Klasseledelse og fag: at skabe klassekultur gennem fagdidaktiske valg