Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Klassisk Musik - På Nye Måder: Undervisningsbog inkl. 2 CD er (Multimedia, Indbundet, Dansk)

Af: Lise-Lotte Brix

Forlag: Fog
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Dato for udgivelse: 1-8-2003
Udgivelse: 1. udgave, 2003.
Illustrator: Sven Åge Berg
Redaktion: Thomas Fog, Ole Bjørn Jacobsen og Jørgen Egholm Halle
Bearbejdning: Ole Bjørn Jacobsen og Jørgen Egholm Halle
ISBN-13: 9788791117091
Produkt type: Multimedia
Bearbejdning: Ole Bjørn Jacobsen og Jørgen Egholm Halle
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Svend Berg
År for denne udgave: 2003
Første udgivelsesår: 2003
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I Klassisk musik - på nye måder lader den århusianske musiklærer Lise-Lotte Brix eleverne arbejde med musikken ud fra deres egne personlige og umiddelbare oplevelser.
Undervisningsmaterialet kan både bruges i de obligatoriske musiktimer og i valgfagene. Det består af en grundbog med temaerne Filmmusik (4.-5. kl.), Eventyr skildret i musik (4.-6. kl.), Naturen skildret i musik (4.-9. kl.) samt Program- og Scenemusik (4.-10. kl.). Til de fire emner er der lavet komponistbiografi, musikhistorie, analyse og metodik.
Der medfølger to cd´er, hvor næsten alle musikværkerne fra bogen får lyd. Ikke blot de enkelte temaer, men hele satsen/værket.
Klassisk musik - på nye måder er lige til at gå til for erfarne såvel som nyuddannede lærere samt på seminarier. Den er enkelt opbygget og med klare vejledninger til lærerne, så lettere kan det ikke blive.
Som noget helt nyt giver Klassisk musik - på nye måder også mulighed for at lade eleverne komponere musik ud fra musikalske ideer i den klassiske musik som en metode til musikforståelse og som et skabende element i musikundervisningen.
»Det er mit store ønske, at materialet vil styrke interessen for at arbejde med klassisk musik i undervisningen, så børnene får forståelse for både den klassiske verden og, den rytmiske« siger Lise-Lotte Brix.
Klassisk musik - på nye måder er ikke kun et tilbud til musiklærerne. Det kan også bruges i Folkeskolens øvrige fag. Med sit udgangspunkt i elevernes eget engagement i undervisningen tilgodeser det også undervisningsministeriets krav til fremtidens musikundervisning.

Anmeldelser (0)