Nedsat pris! Klassisk og moderne pædagogisk teori Forstør

Klassisk og moderne pædagogisk teori (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 955
Dato for udgivelse: 27-8-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
Redaktion: Tomas Ellegaard, Peter Østergaard Andersen
ISBN-13: 9788741255804
Produkt type: Bog
Bidragyder: Tine Rask Eriksen, Tone Saugstad Gabrielsen, Bent Aage Jørgensen, Birgitte Elle, Bolette Moldenhawer, Frans Gregersen, Jan Frederiksen, Jan Kampmann, Jens Bjerg, Jens Engel, Jens Holm Madsen, Jesper Holst,John Krejsler, Lars Jakob Muschinsky, Lars Stubbe
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Ida Balslev-Olesen
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

Mangler pt.

469,80 kr

-13%

Vejl. pris: 540,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klassisk og moderne pædagogisk teorigiver en indføring i pædagogikkens centrale problemstillinger, teorier, personer og begreber. Bogen er tematisk inddelt og indeholder mere end 30 kapitler, skrevet af førende danske forskere. Bogen udkom første gang i 2007 og er siden blevet en meget anvendt grundbog på de pædagogiske bachelor- og efteruddannelser.
I denne 2. udgave er bogen blevet gennemgående revideret, bl.a. med inddragelse af erfaringer med brug af bogen i undervisningen på lærer- og pædagoguddannelsen. Desuden er den blevet udvidet med kapitler om en række aktuelle emner. Endelig er artiklerne om centrale pædagogiske tænkere og retninger i bogens sidste, leksikale del blevet erstattet med helt nyskrevne artikler af danske eksperter på området. 
Denne udgave af Klassisk og moderne pædagogisk teori er redigeret af Peter Østergaard Andersen, lektor i pædagogik ved Institut for medier, erkendelse og formidling, Københavns Universitet, og Tomas Ellegaard, lektor i pædagogisk psykologi ved Institut for psykologi og uddannelsesforskning, Roskilde Universitetscenter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klassisk og moderne pædagogisk teori

Klassisk og moderne pædagogisk teori