Nedsat pris! Som gjaldt det livet: til den nye klimabevægelse
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Som gjaldt det livet: til den nye klimabevægelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jørgen Steen Nielsen

Forlag: Informations Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793772120
Udgave: 1. (12-09-2019)
Oplag: 2. (27-09-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 212
Omslagsgrafiker: Jesse Jacob og Mia Mottelson / Information
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse


Klimaændringerne rammer nu med ubønhørlig kraft. Samtidig eskalerer den økonomiske ulighed mellem mennesker i de fleste lande. Denne dobbelte har udløst to bevægelser: De unges klimaoprør for at få forældregenerationen til at tage ansvar samt et spirende socialt oprør med krav om retfærdig omfordeling – tilsammen et krav om grundlæggende forandringer af måden, vi har indrettet økonomien og samfundet på.
I SOM GJALDT DET LIVET advarer Jørgen Steen Nielsen om de truende perspektiver, beskriver det nye oprør og appellerer om reaktivering af demokratiet og aktiv inddragelse af borgerne som eneste vej ud af den dobbelte krise. Er det muligt? ”Vi ved ikke, at det er umuligt,” svarer forfatteren.
Jørgen Steen Nielsen (f. 1952) er biolog, forfatter, tidligere chefredaktør og mangeårig miljøjournalist på Dagbladet Information, hvor han har dækket den økologiske krise i mere end 30 år. Vinder af Cavlingprisen i 2003. Forfatter til Fra Frihedens slagmarker (2004), Den store omstilling – fra systemkrise til grøn økonomi (2012), På den anden side – en rejse i omstillingens grænseland (2015), og Hvad skal vi med landbruget? (2016). 

Anmeldelser (0)