Nedsat pris! Klinik: Grundbog i sygepleje Forstør
Kategorier / sektioner:

Klinik: Grundbog i sygepleje (Bog, Indbundet)

Forlag: Munksgaard
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grundbog i sygepleje
Sideantal: 837
Dato for udgivelse: 8-8-2018
Udgivelse: 2. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788762818354
Produkt type: Bog
Bidragyder: Ingrid Poulsen, Hanne Mainz, Nanna Kappel, Helen Schultz, Nina Tvistholm, Britta Fuhlendorff, Mette Holst, Susanne Jastrup, Dorte Helving Rasmussen, Lotte Løntoft Mathiesen, Anne-Lisbeth Pedersen, Dorte Lindstrøm Vilstrup, Bente Rindom, Trine Louise Stoug
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

691,65 kr

-13%

Vejl. pris: 795,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klinik er en grundbog i sygepleje. Bogen er en introduktion til udøvelsen af klinisk sygepleje, og målet er, at sygeplejestuderende får et godt grundlag for at arbejde systematisk, vidensbaseret og situationsbestemt med centrale problemstillinger inden for sygeplejen.  
Bogen er målrettet til professionsbachelorniveau, især i forhold til emneudvalg, niveau, formelle krav og læringsudbytte på det første studieår. Men bogen kan passende bruges i hele grunduddannelsen, bl.a. som reference i opgaver og til opslag om specifikke emner.  
Klinik er en del af serie på tre grundbøger, hvor der samlet er fokus på, at den studerende understøttes i en kritisk, analytisk tilgang til stoffet, og at den studerende får indsigt i de sammenhænge, hvor sygepleje læres og udøves.  
I bogen er trykt en individuel e-nøgle, der giver adgang til i-bogsversionen af den trykte bog. I-bogen indeholder videoer, quiz og andre ekstramaterialer.  
Alle kapitler i bogen er fagfælledømt af eksperter med specialviden.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klinik: Grundbog i sygepleje

Klinik: Grundbog i sygepleje