Nedsat pris! Klinisk neurofysiologi Forstør
Kategorier / sektioner:

Klinisk neurofysiologi (Bog, Hæftet)

Forlag: Munksgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 240
Dato for udgivelse: 8-2-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Illustrator: Birgitte Lerche
Redaktion: Eskild Colding-Jørgensen, Troels Wesenberg Kjær
ISBN-13: 9788762816695
Produkt type: Bog
Bidragyder: Poul Jørgen Jennum, Troels Wesenberg Kjær, Hartwig Roman Siebner, Sándor Beniczky, Benedikte Wanscher, Eskild Colding-Jørgensen, Hatice Tankisi, Martin Ejler Fabricius, Erisela Qerama, Birger Johnsen, Jørgen Alving, Jette Frederiksen, Nils Wolfram, Martin
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

282,75 kr

-13%

Vejl. pris: 325,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klinisk neurofysiologi giver den første samlede danske fremstilling af faget klinisk neurofysiologi med fokus på både de kliniske problemstillinger og den tekniske disciplin, faget også er. Der foretages i dag flere klinisk-neurofysiologiske undersøgelser end no­gensinde før, og det har skabt en bredere interesse og forstå­else for neurofysiologiens mange muligheder, og dermed et behov for bogen.


Teksten beskriver alle metoder, der regelmæssigt anvendes på klinisk-neurofysiologiske afdelinger. Hovedvægten er på elektrodiagnostiske meto­der, men også andre metoder, fx ultralydundersøgelse af perifere nerver, er medta­get. For at betone den enkelte metodes tekniske aspekter og faldgru­ber gennemgås metoderne hver for sig i hvert sit kapitel. Enkelte kapitler tager udgangs­punkt i en klinisk problemstilling, fx udredning af søvnsygdomme. Generelt er vægten lagt på det almindelige snarere end det sjældne.


Den primære målgruppe er yngre læger inden for neurologi, men mange andre med interesse for neurologi og neurokirurgi vil kunne få glæde af bogen. De store kapitler om EEG, EP og EMG kan bruges på neuro­fysiologiassistent- og bioanalytikeruddannelserne, og bogen giver henvisende læger fra andre specialer indsigt i de undersøgelser, som de bestiller til deres patienter.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klinisk neurofysiologi

Klinisk neurofysiologi

Måske kunne nedenstående have interesse

Anatomiske plakater

Se vores udvalg i Anatomiske plakater