Nedsat pris! Klode til salg (Bind 2)
Kategorier / sektioner:

Klode til salg (Bind 2) (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Niels E. Nielsen

Forlag: Science Fiction Cirklen
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Serietitel: Samlede science fiction-noveller
Sideantal: 249
Dato for udgivelse: November 2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: Bind 22,
Redaktion: Niels Dalgaard, Carl-Eddy Skovgaard
ISBN-13: 9788790592578
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslag: Carl-Eddy Skovgaard
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Niels E. Nielsen (1924-1993) var ikke alene en af Danmarks mest fremtrædende forfattere af science fiction-romaner, han arbejdede også med novelleformen, der passer så godt til genren. Hovedparten af hans produktion lå i halvtredsernes anden halvdel, hvor han med flid kombinerede inspirationen fra den amerikanske version af genren med den europæiske traditions forkærlighed for satire og samfundskritik. Tilsammen giver novellerne et både humoristisk og alvorligt billede af de tanker, der optog sindene fra midten af halvtredserne og et par årtier frem: atomkrig, mekanisering, rumfart, computere, amerikanisering, underholdningsindustrien -- ja, selv tidsrejser!
Dette andet bind (2/2) rummer bl.a. historien om hvordan en lille gruppe mennesker flygter til det sunkne Atlantis for at undgå en atomkrig. Derudover præsenteres man for tænkende aviser, evigt vagabonderende bilister, menneskelignende robotter, tidsrejsende tiggermunke og mange flere. (I alt 26 noveller + efterord gældende for begge bind)
De to bind af Niels E. Nielsens samlede science fiction-noveller rummer mere end halvtreds historier der behandler en bred vifte af genrens motiver. Det er den første samling af hans historier der er udkommet siden 1976, og atten af historierne har aldrig været udgivet i bogform før. Fem af dem har endda aldrig været udgivet før overhovedet!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klode til salg (Bind 2)

Klode til salg (Bind 2)