Nedsat pris! KLOG PÅ FORANDRING: en håndbog for ledere og medarbejdere
Kategorier / sektioner:

KLOG PÅ FORANDRING: en håndbog for ledere og medarbejdere (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Sagar Constantin

Forlag: Forlaget Constantin
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799691524
Udgave: 1. (19-09-2018)
Oplagsdato: 2018-09-18
Indbinding: Paperback
Sideantal: 216
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

KLOG PÅ FORANDRING er en effektiv og letforståelig håndbog om forandring, som tager fat i de vigtigste områder inden for emnet.


Du får konkret viden om hjernen, følelser, personlighedstyper, forandringssituationer og værktøjer til at håndtere forandringsprocesser optimalt. Hvert kapitel slutter med eksempler på, hvad du kan gøre som medarbejder eller som leder.


KLOG PÅ FORANDRING stiller skarpt på årsagen til, at forandring kan være svær at forstå, håndtere og implementere, og hvad du kan gøre i forskellige situationer – både hvis du selv bliver præsenteret for forandring, eller hvis du skal inddrage andre i en forandring.


Bogen er bygget op, så kapitlerne kan læses separat, alt efter hvilkensituation der er aktuel for dig lige nu. Samlet giver bogen dig en uvurderligviden og redskaber, som du kan bruge i praksis både før, under og efter forandringer i din hverdag.


KLOG PÅ FORANDRING har fokus på praktisk anvendelighed og forståelse og henvender sig både til erhvervslivet og privatpersoner. 


”Sagar Constantin kridter banen op så læseren kan kende sin forandrings-ABC. Med bogen, som er velskrevet og håndgribelig, får man indblik i hvordan man håndtere forandringsprocesser alt efter om man er leder, medarbejder eller privatperson.” - DBC 


”En blændende håndbog, der gør dig klogere på de stærke mekanismer, der sker i mennesker, når vi igen præsenteres for forandringer. Bogen er meget praksisnær og ideel til egen viden i mit HR virke men i særdeleshed også ifm. min rådgivning til ledelsen. Nøglen til hvor hurtig en forandring giver organisatorisk effekt er måden hvorpå den præsenteres og integreres blandt medarbejderne, og det giver denne håndbog et rigtig stærkt bud på.” - Mette Wienberg, HR Manager, GLS Denmark A/S


"En skøn bog, der altid skal være inden for rækkevidde, når jeg trænger til at søge dybere ind i mig selv. Så er klog på forandringer en velskrevet og letlæselig bog, fuld af konkrete eksempler og værktøjer. Det er en bog, der altid skal være på hylden i min samling af “ bibler". - Mai-Britt Haurholm, psykoterapeut

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

KLOG PÅ FORANDRING: en håndbog for ledere og medarbejdere

KLOG PÅ FORANDRING: en håndbog for ledere og medarbejdere