Nedsat pris! Klummer og blogs: at turde vælte ud over autoværnet Forstør
Kategorier / sektioner:

Klummer og blogs: at turde vælte ud over autoværnet (Bog, Paperback)

Af: Maj Brit Lillelund Have

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 128
Dato for udgivelse: 26-3-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788778875235
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Paperback
173,15 kr
epub
130,65 kr

173,15 kr

-13%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Klummer er - både i ældre og nyere journalistik - en populær del af aviser og magasiner. Den lille kommentar til dagligdagen, hvor man enten studser over det, vi andre måske ellers sjældent tænker over, eller som beskriver et af vores mange irritationsmomenter i hverdagen. Som hvad er en singlebradepande, folks mangel på mobil-pli, ens venners små uhyrer af nogle børn - emnelisten udvider sig kontinuerligt. Eller som noget helt tredje hylder klummen små hverdagsstunder eller -begivenheder, der måske nok virker undseelige, men som alligevel magter at bringe smilet frem.
De seneste år har også webloggen (bloggen) vundet frem, hvor den er blevet en fast del af mange menneskers hverdag - enten som blogskribenter eller bloglæsere.
Denne bog fortæller, hvordan man griber skriveprocessen an som (ny) klumme- eller blogskribent. Forfatteren giver en række gode råd samt ideer og fokuspunkter, du kan tage med i betragtning, når du bevæger dig ind i klummegenren. Desuden gør bogen opmærksom på de forskelle og ligheder, der er mellem klummen og beslægtede genrer, så som causeriet og essayet, for på den måde at skabe et bedre overblik over en til tider svært gennemskuelig genre.
Klummer og blogs er en praktisk håndbog, der med eksempler og råd fra bl.a. Bettina Heltberg, Sissel-Jo Gazan, Sebastian Dorset, Flemming Kyed og Spacemermaid guider dig gennem både din opstart og videre færd som klummeskribent eller blogger. Og den beskriver, hvordan du som forfatter af den gode klumme/blog kan vælte ud over autoværnet.
Maj Brit Lillelund Have er cand.mag. i dansk og psykologi fra henholdsvis Aalborg Universitet, Oslo Universitet og Københavns Universitet. Hun arbejder til daglig som virksomhedskonsulent og webmaster i København.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Klummer og blogs: at turde vælte ud over autoværnet

Klummer og blogs: at turde vælte ud over autoværnet