Nedsat pris! Knæler Forstør
Kategorier / sektioner:

Knæler (Bog, Hæftet)

Af: Einar Andreas Lund

Forlag: EC Edition
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 270
Dato for udgivelse: 1-12-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
Oversætter: Angar Artúvertin
Redaktion: Birgitte Møller Balladone
ISBN-13: 9788791392177
Produkt type: Bog
Originaltitel: Kneler
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Norsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

152,25 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

En anerkendt norsk kritiker skriver om Knæler:
»Bogen klæder den moderne egocentriske kultur af på en direkte og udleverende måde. Forfatter Einar Andreas Lund beskriver det at være søgende, eksistentiel smerte, at være i følelsernes vold og destruktiv seksualitet, mens hovedpersonen Mikael Skrents liv bliver rullet op«.
Romanen foregår over nogle få timer i den 33-årige hovedperson liv. Han er single, har jobmæssig succes og udadtil et godt liv med mange bekendtskaber inden for Oslos kendisser. Men Mikael Skrent har store eksistentielle og følelsesmæssige problemer, han slås med. Han får kvalme, når han er i seng med kvinder og overmandes ofte af en stor træthed.
Igennem romanen oprulles hans liv og hans lede ved skyggesiderne af kendis-livet. Mikael foragter dette liv, men mest af alt foragter han sig selv. På vej gennem Oslo mod en fernisering gennemgår han sin barndom, moderens seksuelle overgreb, kærester, karriere og den dyrkelse af skønhed, rigtige adresser, dyrt tøj, fester, kunst, medieliderlighed og narkotika, der præger hans overfladiske voksenliv.
Mikael er destruktiv, men også aktivt handlende og romanen er derfor ikke en dystopi. Den er skarp og rå samfundssatire med alvorlig mening i. Mikael er en mand som siger og gør mange af de ting, som den moderne mand undertrykker. Man(d) er derfor opløftet, når man lægger bogen fra sig efter endt læsning.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Knæler

Knæler