Forstør
Kategorier / sektioner:

Kodeks (Bog, Paperback)

Af: Gudrun Østergaard

Forlag: Calibat
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Dato for udgivelse: 8-1-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Martin Schjönning
ISBN-13: 9788793281653
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Manfred Christiansen
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,00 kr
zip_mp3
45,40 kr

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En voldsom smerte fik mig til at falde ned på knæ med hænderne om mit hoved. Hans knyttede hånd var lige ud for mit ansigt nu. En stor tot af mit hår stak ud mellem hans fingre. ”Hold kæft, hvor han piver,” lød det fra den anden. ”En fucking tøs. ”Hans sorte bomberjakke var lynet helt op. Jeg forsøgte at rejse mig op, men Jakken lagde en hånd oven på mit hoved og trykkede mig ned på knæ igen. ”Du bliver bare siddende,” hvæsede han og rakte om bag mig og tog min guitar. ”Hvad fanden, sidder du og spiller bøssesange her helt alene?”
Jon og hans ven Khalil bor i et kvarter nogle nok ville kalde en flygtningeghetto, hvilket ikke er så skidt som det lyder. Men freden forsvinder, da nynazister begynder at hærge rundt. De håner og overfalder dem, de kalder perkere og bøssesvin, og Jon og Khalil er begge i skudlinjen. Men så dukker pigen Vigga op, og hun finder sig ikke i noget som helst.
Kodeks er en fortælling om venskabet mellem tre unge, der bliver konfronteret med valget mellem tilgivelse og hævn – og må betale prisen for deres valg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kodeks

Kodeks