Kød Forstør
Kategorier / sektioner:

Kød (Bog, Hæftet)

Af: Jonatan Leer

Forlag: Aarhus Universitetsforlag
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Tænkepauser
Sideantal: 60
Dato for udgivelse: 4-6-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 60,
ISBN-13: 9788771844887
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1-2 hverdage

8 Enheder

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
49,95 kr
epub
19,75 kr
pdf
19,75 kr
zip_mp3
19,75 kr

49,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

De fleste af os elsker kød, og bare tanken om fedtdryppende steaks får munden til at løbe i vand. Men kød er ikke så uskyldig en næringskilde, som supermarkederne gerne vil bilde os ind. Millioner af dyr får hver dag en boltpistol for panden og en tur gennem kødhakkeren for at tilfredsstille vores kødelige lyster, og spørgsmålet om frikadeller eller ej bringer altid blodet i kog hos gud og hvermand. Det er vist på tide, at Jonatan Leer, kødæder med samvittighedskvaler ved Aarhus Universitet, giver os ren besked om, hvad det er ved kødet, der får safterne til at stige.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kød

Kød