Nedsat pris! Køkkenbrygning: rigtig godt øl med få midler Forstør
Kategorier / sektioner:

Køkkenbrygning: rigtig godt øl med få midler (Bog, Hardback)

Forlag: Turbine Forlaget
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 108
Dato for udgivelse: 20-8-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Oversætter: Sigurd Toftdahl Terkelsen
Medforfattere: Jakob Nielsen, Mikael Zetterberg
ISBN-13: 9788740620719
Produkt type: Bog
Originaltitel: Köksbrygning - Riktigt gott öl med små medel
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Kvalitetsøl og håndbryggede øl er eksploderet i popularitet i hele verden. Ølbarer med eget bryg på hanen skyder op i både store og mindre byer i Danmark og mange restauranter arbejder med en ølmenu til maden på samme måde som en vinmenu. Øl er ikke længere et spørgsmål om Carlsberg eller Tuborg – der findes et hav af spændende varianter, smage og typer af øl, som hele tiden udvikler sig i nye retninger.
Når man har været ude og smage på de gode sager på byens ølbarer, så er det for mange et naturligt næste skridt at forsøge sig med at brygge øl selv. Håndbryg hedder det på dansk, når øllet brygges i små portioner af højkvalitet og med masser af kærlighed – og hjemmebrygning har aldrig været mere tilgængeligt end netop nu, hvor remedierne samt humle, gær, korn og andre ingredienser kan købes over nettet.
Og det er nemt at brygge egne øl – eller hvad? Gær, vand og korn blandes og fermenterer, og så har du en lækker øl? Ikke helt. Hjemmebrygning kan være en indviklet og til tider frustrerende proces, men heldigvis har forfatterne Jakob Nielsen og Mikael Zetterberg opfundet en genial metode, Køkkenbrygning, som simplificerer ølbrygningen og gør, at man kan lave mindre portioner. Med køkkenbrygning er det pludselig sjovt og nemt at gå til håndbryggen – og der er meget større chance for, at man får succes med sit projekt.
Køkkenbrygning er en fin bog med masser af smukke billeder af de færdige projekter. Den helt rigtige bog til håndbryg-begynderen og til den garvede brygger, som vil prøve noget nyt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Køkkenbrygning: rigtig godt øl med få midler

Køkkenbrygning: rigtig godt øl med få midler