Nedsat pris! Køkkenhaver i halmballer: en ny og banebrydende metode til at dyrke grøntsager hvor som helst, tidligere på sæsonen og helt uden ukrudt Forstør

Køkkenhaver i halmballer: en ny og banebrydende metode til at dyrke grøntsager hvor som helst, tidligere på sæsonen og helt uden ukrudt (Bog, Indbundet)

Af: Joel Karsten

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 29-4-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Christina Charny Justesen
Illustrator: Pam Powell
Redaktion: Emilie Tholstrup
ISBN-13: 9788771415568
Produkt type: Bog
Fotograf: Tracy Walsh
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Straw bale gardens
År for denne udgave: 2014
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Kan man dyrke sin køkkenhave uden jord? Svaret er ja!
I Køkkenhaver i halmballer bliver du introduceret til denne revolutionerende metode,hvor jord er skiftet ud med halmballer. Det virker måske umiddelbart som en mærkelig idé, men der er mange fordele ved det - fx:

  • Få et stort udbytte
  • Intet ukrudt
  • Ingen jord
  • Forlænger sæsonen med flere uger
  • Du vælger selv, om haven skal være økologisk eller ej
  • Kan placeres hvor som helst, selv på altaner eller i indkørslen
Kort fortalt plantes køkkenhaven direkte i halmballen. Tilsæt vand, gødning og sollys, og du vil se din have eksplodere med smukke, sundeog gavnlige afgrøder. Ingen klargørelse af jorden og intet ukrudt. Det virker - og det bliver mere og mere udbredt.
Halmballen er naturens perfekte beholder. Men halmballer er ikke bare beholdere, de er også selve grundlaget for, at planterne kan vokse. Når halmen nedbrydes, giver det næring til planten hele sæsonen. Når det bliver efterår, smider du det, der er tilbage af halmballen, i din kompostbunke, og til foråret starter du forfra med en ny halmballe. Ringen er afsluttet, og du har spisekammeret fuld af dejlig hjemmedyrket frugt og grønt.
Joel Karsten er forfatter, foredragsholder og pioner inden for køkkenhaver i halmballer. Han er fra Minnesota, hvor han dyrker alt fra peanuts til søde kartofler i helt almindelige halmballer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Køkkenhaver i halmballer: en ny og banebrydende metode til at dyrke grøntsager hvor som helst, tidligere på sæsonen og helt uden ukrudt

Køkkenhaver i halmballer: en ny og banebrydende metode til at dyrke grøntsager hvor som helst, tidligere på sæsonen og helt uden ukrudt