Nedsat pris! Køn i kulturen
Kategorier / sektioner:

Køn i kulturen (Paperback, Dansk)

Af: Susanne V. Knudsen

Forlag: Frydenlund
Format: Paperback
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778879585
Udgave: 1. (04-07-2011)
Oplag: 1. (04-07-2011)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Paperback
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Køn er mangfoldigt og foranderligt. Bogen viser, hvordan køn kommer til syne og er på spil i praksis i medier og litteratur.
Indledningsvis introducerer forfatteren til teorier og tanker om køn og til forskningen inden for området. Derefter observerer og analyserer hun en række medier: digitale spil, profiler på de unges sociale netværk, porno på nettet, sæbeoperaer i tv samt køn i videofællesskaber.
Kapitlerne om køn i litteraturen diskuterer konstruktionen af kanon og køn inden for det skønlitterære felt, hvorefter forfatteren kaster blikket på kønnets betydning i forskellige litteraturhistoriske perioder; romantikken, det moderne gennembrud samt realismen.
Bogen henvender sig primært til litteratur­studerende og -forskere, lærerstuderende, lærere i skolen og lærere i efteruddannelse. Men den kan naturligvis læses af alle, der vil vide mere om køn i medier og litteratur.
Susanne V. Knudsen er professor i pædagogiske tekster ved Høgskolen i Vestfold, Norge, og har tidligere været ansat på Danmarks Pædagogiske Universitetsskole.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Køn i kulturen

Køn i kulturen