Nedsat pris! Køreplan for store møder: sådan sætter du deltagernes hjerner, hjerter og fødder i bevægelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Køreplan for store møder: sådan sætter du deltagernes hjerner, hjerter og fødder i bevægelse (Bog, Hæftet)

Af: Nicoline Jacoby Hansen

Forlag: Plus
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 153
Dato for udgivelse: 1-3-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788799886777
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Du har selv været der: I mødelokaler med tykke tæpper og dårlig luft, hvor der står riflede plasticvandkander på parade. Oplæggene fra den store scene kører i sløjfe, og du sidder på din stol blandt flere hundrede andre deltagere og overvejer, om du kan nå at svare på et par mails imens.  


 Som arrangør kan du give dit næste store møde et livgivende pust. "Køreplan for store møder" er din guide til at gå fra iltfattige maraton-seancer til sprudlende samvær med faglig tyngde.  


Bogen er til dig, der gerne vil skabe udbytterige møder for din virksomhed, organisation eller fagfællesskab - det kan være alt fra interne møder som kick-offs og personaledage, til eksterne møder som konferencer og kongresser.  


Med udgangspunkt i fem principper for det gode møde viser bogen dig, hvordan du kan skabe et deltagerinvolverende program, og hvordan du kan benytte dig af oplægsholdere, teknologi og scenografi på meningsfulde måder.  


"Køreplan for store møder" fører dig også gennem mødeplanlægningens praktiske opgaver - du kan blandt andet læse om, hvordan du skaber en drejebog for mødet, hvilke poster du skal huske i budgettet, og hvordan du håndterer kommunikationen til både deltagere, interessenter, og sponsorer.  


Det tager tid at arrangere store møder, der involverer og beriger deltagerne. Men hvis du tør at tage teten, vil dit næste møde have potentialet til at skabe forandring.    


"Køreplan for store møder" er skrevet af Nicoline Jacoby Hansen, der har en ph.d. fra Aarhus Universitet (DPU) i konferencer og læring. De seneste 15 år har hun udviklet utallige konferencer, personaledage, kick-off-møder, innovationsworkshops, fagfestivaler og seminarer. Hun har siden 2010 drevet virksomheden PLUS Agency, der planlægger store møder med deltagerinvolvering i centrum.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Køreplan for store møder: sådan sætter du deltagernes hjerner, hjerter og fødder i bevægelse

Køreplan for store møder: sådan sætter du deltagernes hjerner, hjerter og fødder i bevægelse