Nedsat pris! Kogebog fra Kongernes Nordsjælland Forstør
Kategorier / sektioner:

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland (Bog, Indbundet)

Forlag: Turbine - VisitNordsjælland
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 227
Dato for udgivelse: 10-10-2013
Udgivelse: 2013.
Medforfattere: Ulrikke Gercke, Vibeke Gercke Malmdorf
ISBN-13: 9788771413250
Produkt type: Bog
Fotograf: Kira Brandt
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Ophavsangivelse: Ulrikke Gercke, Vibeke Gercke Malmdorf
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Oplag: 1

Mangler pt.

228,75 kr

-23.5%

Vejl. pris: 299,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Når lækker mad og skønne omgivelser går op i en højere enhed Smuk og utraditonel kogebog, inspireret af det smukke Nordsjælland, og med meget mere end bare madopskrifter.  
Søstrene Vibeke Gercke Malmdorf og Ulrikke Gercke har været på en rejse rundt til nogle af Nordsjællands bedste seværdigheder - blandt andet tre af Nordeuropas smukkeste slotte, som er grunden til, at egnen kaldes Kongernes Nordsjælland. De dygtige søstre laver både mad, borddekorationer og blomsteropsætninger inspireret af de stemningsfulde locations.
I bogen besøger og fortæller de om 20 forskellige seværdigheder, blandt andet Kronborg, Rungstedlund, Esrum Kloster og Knud Rasmussens hus, som alle vises med flotte billeder af fotograf Kira Brandt. Her laver de både blomsteropsætninger og andre dekorationer til en flot borddækning og forskellige retter, der passer til stedet. Der er således alt fra hjemmebag og sandwich til steg, festmiddage og desserter, i alt mere end 50 madopskrifter.
Opskrifterne ledsages af vinanbefalinger fra en anerkendt sommelier fra Vinakademiet. Bogen er med forord af kunstnerisk leder af Hamletscenen på Kronborg, Lars Romann Engel.  
Ulrikke Gercke er uddannet dekoratør og har arbejdet med udstillinger og boligindretning i både ind- og udland. Hun har tidligere udgivet bøger om lignende emner.
Vibeke Gercke Malmdorf har i årevis rejst og hentet inspiration fra fremmede køkkener. Hun har lavet madreportager for flere livstilsmagasiner.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland

Kogebog fra Kongernes Nordsjælland