Nedsat pris! Kogekunst for følsomme maver: sund, lækker og næringsrig mad uden hvede, gluten og mælk - mange opskrifter er også uden æg - spændende vejledning om kost og sundhed Forstør
Kategorier / sektioner:

Kogekunst for følsomme maver: sund, lækker og næringsrig mad uden hvede, gluten og mælk - mange opskrifter er også uden æg - spændende vejledning om kost og sundhed (Bog, Indbundet)

Af: Sonja Margrethe Jensen

Forlag: Sonja Margrethe Jensen
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 440
Dato for udgivelse: 3-3-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799338801
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsillustrator: Sonja Margrethe Jensen
Forord: Carsten Vagn Hansen
Fotograf: Sonja Margrethe Jensen
Illustrationsangivelser: Ill. i farver
Tegner: Sonja Margrethe Jensen
Originaltitel: Kogekunst for følsomme maver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

248,15 kr

-17%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Behøver diætmad og kogekunst at være modsætninger? Kogekunst for følsomme maver er en kogebog, der forener sund mad uden gluten og mælk med kogekunst, der får tænderne til at løbe i vand. Det er min personlige kogebog med over 225 opskrifter og 35 variationsforslag.
Min mad kan betegnes som ´mormors mad med en tvist´, men der er også mange andre spændende retter, desserter og kager m. v. Mange opskrifter er også uden æg.
Maden laves fra bunden af de bedste råvarer såsom næringsrige frø og korn, livsvigtige fedtstoffer, vitaminrigt rørsukker, friske aromatiske frugter og grøntsager, fisk, godt kød m. m., råvarer der fremmer sundhed. Læseren bliver taget ved hånden og lærer, hvordan man laver skøn mad med saft og kraft, der ikke minder om diætmad, og som kan spises af hele familien.
Kogebogens 2. og 3. del indeholder afsnit om kost og sundhed, økologi, fordøjelsen og overfølsomhedssygdomme.
Fra jeg begyndte at lave opskrifter og til jeg nu står med bogen i hånden er der gået 6 år med intensivt arbejde med bogens indhold. Det glæder mig, at jeg nu kan tilbyde interesserede min kogebog. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kogekunst for følsomme maver: sund, lækker og næringsrig mad uden hvede, gluten og mælk - mange opskrifter er også uden æg - spændende vejledning om kost og sundhed

Kogekunst for følsomme maver: sund, lækker og næringsrig mad uden hvede, gluten og mælk - mange opskrifter er også uden æg - spændende vejledning om kost og sundhed