Nedsat pris! Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi Forstør
Kategorier / sektioner:

Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi (Bog, Indbundet)

Forlag: Hans Reitzel
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 325
Dato for udgivelse: 20-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Birger Larsen, Tina Holm Nyland
Medforfattere: Birger Larsen, Tina Holm Nyland
ISBN-13: 9788741258416
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

334,95 kr

-13%

Vejl. pris: 385,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvad er kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi? Hvordan kan man behandle forskellige psykiske lidelser ud fra denne terapeutiske tilgang? Disse er nogle af de mange spørgsmål, der søges besvaret i denne bog, hvor der præsenteres eksempler på kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi for arbejdsrelateret stress, lavt selvværd, angst, depression, personlighedsforstyrrelser, ADHD, psykotiske symptomer og spiseforstyrrelser.


Danske og internationale eksperter inden for de respektive områder har bidraget til bogen, som er den første danske udgivelse om kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi, hvor der gives en generel introduktion til behandlingsformen og en samlet fremstilling af anvendelige formater.


Bogen er primært tænkt som en praktisk indføring i kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi og rummer derfor mange kliniske eksempler og beskrivelser af specifikke terapeutiske principper og metoder.


Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi er skrevet for behandlere og undervisere inden for sundheds-, social- og undervisningssektorerne, som er involveret i behandlingen af mennesker med psykiske lidelser. Bogen kan dog anvendes som inspiration af alle, der interesserer sig for gruppeterapi eller måske selv deltager i et gruppeterapeutisk forløb.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi

Kognitiv adfærdsterapeutisk gruppeterapi